Drajv-in na Spensu

Kompanija "Mekdonalds" zainteresovana je da u okviru sportskog centra napravi "drajv in" restoran, gde bi se hrana kupovala iz automobila.
Kompanija "Mekdonalds" zainteresovana je da u okviru sportskog centra napravi "drajv in" restoran, gde bi se hrana kupovala iz automobila.

Direktor Spensa Živko Popov kaže da su nedavno ugostili predstavnike "Mekdonaldsa", kojima je pokazan Spens i Sportski centar "Sajmište", i da je njima najinteresantnija lokacija mesto na kojem je nakada bio kafe "MB bus", piše "Dnevnik".

Međutim, postavlja se pitanje da li je to tehnički izvodljivo, da li bi to urbanisti dozvolili i da li bi se mogle pribaviti sve potrebne građevinske dozvole. Dakle, ideja postoji, razgovori su obavljeni, pa ostaje da se vidi da li za tako nešto postoji realna mogućnost.

Što se prostora nakadašnje "Gradske kafane" tiče, Popov ističe da je Marketing Spensa uspostavio kontakte sa kompanijama koje imaju lance restorana brze hrane, da su na njihove adrese poslate ponude, kao i da odgovore na njih očekuju naredne nedelje.
  • Piplfoks

    08.02.2011 08:00
    Odlično. Biće manja gužva tamo gde se jede dobro, a oni koji se truju tim splačinama će se potrovati brže. Win-win.
  • Sremica

    08.02.2011 00:15
    Malo li je trovačnica u gradu?
    Ima li još neko normalan u ovom gradu ko bi mogao da spreči neprestano otvaranje trovačnica. Možemo li zaustaviti prodor genetski modifikovane hrane, aspartamom zatrovanih pića i ostalog smeća koje nam isporučuje Amerika. Ljudi probudite se - što nisu postigli bombardovanjem, završiče oralnim putem.
  • VIKI

    07.02.2011 11:43
    mc donalds
    Mek treba zaobilaziti u širokom luku. Bilo peške, bilo kolima.Zar vama nije jasna vrsta tog djubreta koja nam se nudi za veeeeeeelike pare.
    Isto vazi i za CFC pilice koje snabdeva prepošteni Matijević.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti