Vojvođanske demokrate ne daju Dnevnik u pet

Emitovanje "Dnevnika" Radiotelevizije Vojvodine u pet popodne, na prvom programu RTS-a, najverovatnije neće biti ukinuto, iako je to pitanje ponovo aktuelizovano u Beogradu.
Emitovanje "Dnevnika" Radiotelevizije Vojvodine u pet popodne, na prvom programu RTS-a, najverovatnije neće biti ukinuto, iako je to pitanje ponovo aktuelizovano u Beogradu.

Kako Radio 021 nezvanično saznaje, Radioteleviziji Srbije bi ukidanje odgovaralo zbog sposobnosti te medijske kuće da termin marketinški iskoristi. Tome se međutim protivi vrh Demokratske stranke u Vojvodini, kojem zbog bolje partijske i lične promocije funkcionera, odgovara "Dnevnik" koji mogu da prate gledaoci iz cele Srbije.

Za to imaju podršku partijske centrale u Beogradu, tako da RTS najverovatnije neće menjati programsku šemu. (D.S.)

  • Objektivni gradjanin

    28.03.2011 08:11
    RT Vojvodina
    RTV je postala daleko kvalitetnija televizija, nego sto je to bila posle 2000.godine. Nije idealna, ali svakako je bolje. Ja kod kuce kad imam vremena, gledam RTV1 od 17h i zavrsavam u 22h sa Vojvodjanskim dnevnikom. Btw Vojvodjanski dnevnik je daleko kvalitetniji od onog u 17h, a to je zato sto onaj u 17h mora da se uredjuje sa ovima iz Beograda sa RTS-a. Drugo, cak se i radio Novi Sad popravio. Prema tome, napretka ima, bilo bi ga jos vise da imaju vise para. Neka pretplata koja se prikupi na prostoru pokrajine dobija direktno RTV i verujem da bi vrlo brzo napravili odlican pokrajinski servis. Podrzavam ideju da se smanji broj zaposlenih na RTV i zaposle profi ekipu. Nisam ni pristalica da bude servis bilo koje politicke stranke, ali svakako podrzavam uredjivacku ekipu RTV. Ljudi samo napred, dobar posao ste zapoceli.
  • georg wessinger

    08.02.2011 18:51
    pohvala RTV novi sad
    neka programska sema ostaje dalje tako.
    mi iz vojvodine u nemackoj gledamo uzivo RTV
    na INTERNETU i taj Dnevnik u 17 sati daje
    dosta dogadjaje iz vojvodine a i iz cele SRBIJE
    ali RTS ima samo jedan pravac
    zato ekipa RTV drzte se nedajte se to je wasa
    radno mesto Pozdrav od cika DJURE
  • Baš Novosađanin

    08.02.2011 13:12
    gledaj ovo
    Gledaj lokalno, razmišljaj globalno. Baš me briga za vesti RTV-a u 17h..... Ako želim da se informišem o lokalnim temama gledam Novosadsku TV....
    Da li znate koja je emisija najgledanija na RTV-u? "Petkazanje"!!! Da li znate koja je sledeća najgledanija emisija? REPRIZA PETKAZANJA...Vesti na RTV-a u 17h jednostavno nisu gledane i ne znam čemu ovakav haos.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti