Konkurs za vaspitačice krajem februara

Konkurs Radosnog detinjstva za zapošljavanje 150 novih radnika trebalo bi da bude objavljen krajem februara ili početkom marta.
Konkurs Radosnog detinjstva za zapošljavanje 150 novih radnika trebalo bi da bude objavljen krajem februara ili početkom marta. Direktor ove ustanove, Borislav Samardžić, kaže za Radio 021 da će prednost imati oni koji već rade u Radosnom detinjstvu.

"Velika većina njih je kod nas u ustanovi više godina, položili su licence i pripravnički staž, ali nemaju status. Tako da će biti u nekoj blagoj prednosti u odnosu na one koji konkurišu sa strane, koji nisu položili pripravnički i koji nemaju staža i licenciranu diplomu. Takođe, na izbor će uticati i preporuka glavnih vaspitača iz pojedinih vrtića", navodi Samardžić.

On dodaje da najverovatnije u administraciji neće biti novih zapošljavanja.

"Mi imamo nekoliko ljudi iz administracije koji su otišli u penziju. Dok ne budemo imali dovoljan broj radnika u vrtićima, nećemo popunjavati administraciju. Eventualno može da bude jedno ili dva mesta u administraciji, ali ne garantujem", tvrdi Samardžić.

Trenutno je u Radosnom detinjstvu zaposleno blizu dve hiljade radnika.
  • DRAGO

    05.09.2011 12:27
    NEMA LEBA BEZ MOTIKE
    NEMOGU DA VERUJEM DA JE OVA DRZAVA NISKO PALA STO SE ZAPOSLJIVANJA TICE U ZABAVISTAMA,AKO NISI U JEDNOJ PARTIJI KOJA TRENUTNO VLADAMONDA NISTA OD POSLA A DA BI DO POSLA SE DOSLO TREBA DA SE TUTNE PAR STOTINA HILJADA EURA KOJA JE JAVNA TAJNA,STA SE DESAVA SA ONIM LJUDIMA KOJI SE VERNO UCILI I DALI SVE OD SEBE DA BI DO POSLA DOSLI,TO NIKO NEGLEDA I NEVIDI,USTVARI SVE SE TO ZNA ALI TREBA PAR STOTINA EUR,DA BI RADIO,STA ONAJ KOJI TO NEMA,TREBA DA SE UBIJE,TAKO JE I U VRBASU TRENUTNA SITUACIJA,KATASTROFA,TOTALNA,BRUKA I SRAMOTA STA SE RADI,SVI OBECAVAJU DA CE BITI BOLJE A U STVARI SVE NAM JE GORE I GORE,PA SE SAMO PITAMO DOKLE VISE???????????????
  • gordana godunc

    26.05.2011 13:55
    sve za decu
    nadala sam se penziji ali promenom zakona vidim da ce mene deca cuvati sto znaci draga omladino da skoro necete poceti zaradjivati za nemilosrdne racune lepe nam drzave...samo da znate i niste puno izgubili jer i kada kojim slucajem dobijete posao u grupi vas ceka dva puta veci normativ od proisanog sto je i logicno,neko mora zaraditi za sva ta pusta izmisljena radna mesta.ako vam se slucajno zavrti u glavi od tolike dece za koje nemate ni krevet ni stolicu ni dva cm kvadratna znajte da je sve u interesu zaposljavanja mladih,elem blago vama.dodju tu razno razni klinci preko veze a potom su nezadovoljni uslugom,guzvom,hranom i cime sve ne za "cirka"2000 din.vazno je sacuvati socijalni mir i biti na liniji.da ne duzim,draga skolovana omladino...trazite liniju dok se nije pokidala
  • x

    08.03.2011 08:28
    z
    da li neko zna kome se daju pare?nemoguce da se nose direktoru u ruke!?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti