VIDEO: Čanak osuđen zbog vožnji sanki

Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenad Čanak neće se žaliti na presudu novosadskog Prekršajnog suda i platiće izrečenu kaznu od 21.000 dinara zbog vožnje motornih sanki centrom Novog Sada.

Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenad Čanak neće se žaliti na presudu novosadskog Prekršajnog suda i platiće izrečenu kaznu od 21.000 dinara zbog vožnje motornih sanki centrom Novog Sada.

"Čanak se neće žaliti na presudu, jer je ona u skladu sa zakonom, a počinjeni prekršaj on je priznao i pred sudom, kao i pred policijom. Nema apsolutno ničeg spornog u presudi", rekao je  Srđan Sikimić, advokat Nenada Čanka.

Kako je za Radio 021 potvrđeno u sudu, Čanak je presudom obavezan da plati kaznu od 21.000 dinara, te 500 dinara za troškove sudskog postupka. Presuda međutim nije pravosnažna, jer još nije protekao rok za žalbu.

Podsetimo da je novosadska policija na osnovu video zapisa, početkom prošle godine podnela zahtev za pokretanje prekršajnog postupka protiv predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine. Na snimku koji je krajem 2009. osvanuo na sajtu "Jutjub", jasno se vidi kako Čanak, tokom noći u crnoj majici kratkih rukava, vozi motorne sanke Ulicom Laze Telečkog. (D.S.)

  • Nikica

    20.02.2011 21:49
    ne informisanost
    Ljudi, ne opravdavam Canka niti sam pristalica njegove stranke ali da ste culu njegovu izjavu zasto je te sanke vozio centrom grada, da pokaze gradskim vlastima i ljudima u konunalnom preduzecu kako ih je i te godine u sred zime iznenadio sneg pa ga nisu ocistil i da narod nije mogao da seta od poledice i nanosa pa je on demonstrativno provozao sanke ne bi li se neko setio da ocisti sneg u samom centru Novog Sada.
  • DJole

    18.02.2011 19:07
    `Gde su nasi novci?`

  • Shomy

    18.02.2011 15:00
    ?
    OK. Ne opravdavam ovakav potez. Nisam Cankov pristalica. Ali da budemo jasni. Svaka mu cast. Covek ni jednom nije osporio da je ucinjen prekrsaj. Nije se pozvao na imunitet kao mnogi drugi politicari koji poseduju isti. A koliko sam mogao da pogledam snimak, provozao je sporne sanke sasvim pazljivo i polako, tako da su ovi komentari samo u skladu sa politickim opredeljenjem posmatraca sa strane. Tvrdim da se ne bi nista, ama bas nista dogodilo da je neko seo na iste te sanke maskiran u Deda Mraza, sem ako u njemu opet neko ne bi prepoznao deda Cvetka.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti