Građani dobili 30 miliona za ujede lutalica

Odšteta koju "Čistoća" isplaćuje građanima za ujede pasa lutalica u toku 2010. godine ovo preduzeće koštala je oko 30 miliona dinara.
Odšteta koju "Čistoća" isplaćuje građanima za ujede pasa lutalica u toku 2010. godine ovo preduzeće koštala je oko 30 miliona dinara.

Prošle godine je podneto oko 100 tužbi, a svi sporovi presuđeni su u korist građana. Portparolka Čistoće Milica Vlaisavljević kaže da je primetno povećanje broja tužbi za 10 odsto u odnosu na prethodnu godinu, piše "Dnevnik".
Vlaisavljević dodaje da se pred sudom traže po potrebi dodatna veštačenja da bi se proverilo poreklo ujeda i ističe da Čistoća uvek poštuje odluku suda.

Direktor Veterinarske stanice Aleksandar Naglić tvrdi da je rešenje problema sa lutalicama u odgovornom vlasništvu i podseća da akcija čipovanja pasa i dalje traje.Ako neko neće više da drži psa i pusti ga na ulicu preko čipa može da se utvrdi ko je vlasnik i on onda snosi posledice, kaže Naglić.

  • Lana Djordjevic- SPANS

    05.03.2011 03:02
    dokle???
    http://www.facebook.com/note.php?saved&¬e_id=154351587954345

    http://www.youtube.com/watch?v=vRdDcoUonkE

    http://www.facebook.com/album.php?aid=70186&id=100000181686873

    rade udruzenja...NA DEPONIJI SE SVAKODNEVNO UBIJAJU NASI PSI!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Lana Djordjevic- SPANS

    05.03.2011 03:00
    hahahahaha
    pitam se samo zasto ni jedna nasa prijava cipovanog psa pronadjenog na ulici nije sprovedena po zakonu i naplacena debela kazna vlasnicima?
    i pitam se zasto Cistoca ( logor smrti za nase pse) ne obavestava vlasnike da su im pokupili pse ,cipovane, i da ih spremaju za smrt???

    udruzenje ce traziti dokument na kom pise kome su otisle pare za odstetu i ko je to potpisao///
  • Pera

    03.03.2011 23:13
    B
    Kako zasto Cistoca isplacuje gradane koje su ujele lutalice?
    Pa zato sto su zaduzeni i dobro placeni za njihovo uklanjanje! Sto se pak udruzenja za zastitu zivotinja tice, ima ih koji nude da finansiraju sterilizaciju pasa- a to, cini se ne nailazi na odobrenje kod publike. Ima udruzenja koja organizuju izvoz pasa lutalica u zemlje zapadne Evrope.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti