Smenjeni i razočarani iz G17 plus napravili NS Blok

Nekadašnji zamenik gradonačelnika, Saša Igić, još aktuelni pomoćnik gradonačelnika Vladimir Kopicl i odbornica Vera Kopicl neki su od lokalnih funkiconera koji su napustili su G17 plus i formirali udruženje "NS Blok".

Nekadašnji zamenik gradonačelnika, Saša Igić, još aktuelni pomoćnik gradonačelnika Vladimir Kopicl i odbornica Vera Kopicl neki su od lokalnih funkiconera koji su napustili su G17 plus i formirali udruženje "NS Blok".

Kako kažu, "NS Blok" je grupa građana i nestranačka organizacija koja aktivnim i efikasnim učešćem u javnom životu želi da unapredi ukupan novosadski ambijent i ubrzaju razvoj grada.

Vladimir Kopicl neće podneti ostavku na mesto pomoćnika gradonačelnika, a Vera Kopicl će zadržati odbornički mandat u gradskom parlamentu, ali će delovati kao nezavisni odbornik.

S druge strane, sadašnji funkcioneri G17 plus, smatraju da bi bilo fer da oni podnesu ostavke na funkcije koje sada obavljaju.

NS Blok najavljuje učešće na sledećim lokalnim izborima.

  • milijana

    13.02.2014 06:53
    ljudi bez obraza
    Sramno!Do juče se kleli,krali za G17+,sada NS blok a oni koji ih poznaju znaju kakvi su bednici bili dok nisu počeli sa politikom.Sad iz obesti ne znaju sta će(zahvaljujući nama)i ne pričaju sa normalnim ljudima jer smo mi za njih niza klasa.Bože moj,tu je soping u Beču,stan u Segedinu da ne pričamo dalje,o vikendicama koje su od plate posteno zaradili ,pa vi narode gledajte kome oni pomažu(samo sebi otimaju).Uznemiravaju ljude porukama,traže glasove a ne dao Bog od njih tražiti za perecu
  • Chuck Norris

    05.10.2011 10:06
    GRAĐEVINCI
    NS BLOK , CIGLA , MALTER, ARMATURA ČIJA JE OVA GARNITURA ?
  • 28.03.2011 17:11
    Jel gosn Kopicl konačno kupio stan? Čovek je bio podstanar u svojoj 45-oj, slobodnjak, na ivici...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti