Počelo prijavljivanje za letnje kampove

Pokret Gorana poziva mlade da se prijave za ovogodišnje letnje kampove.
Pokret Gorana poziva mlade da se prijave za ovogodišnje letnje kampove.

Razmena volontera se vrši u saradnji međunarodnim mrežama, a do sada je preko Gorana više od 400 mladih otputovalo u neku od stranih zemalja. Volonteri koji učestvuju u radu kampa sami snose troškove dolaska, dok su im pokriveni troškovi smeštaja i ishrane.

U toku dana radi se  4-6 sati, a ostatak dana se provodi ui druženju, obilascima zanimljivih destinacija u okolini i upoznavanju lokalne sredine. Kampovi su prilika za one koji nemaju mogućnost da izdvoje velika materijalna sredstva za putovanja, a imaju želju da kreativno provedu svoje slobodno vreme, upoznaju druge kulture, steknu nova prijateljstva, kao i da nauče i strane jezike. Postoje različite vrste kampova - ekološki, rad sa decom i mladima, arheološki, kampovi koji su vezani za kulturne aktivnosti, projekte rekonstrukcije, a mogu biti i humanitarnog karaktera.

Više informacija se može dobiti u sedištu Pokreta Gorana, na Pozorišnom trgu 2 ili pozivom na brojeve telefona 451-788, odnosno 523-865.

  • Lazar Čovs PGNS

    24.03.2011 17:19
    Takođe, postoje kampovi za učesnike već od 13 godina, mada manji broj i malo je komplikovanija procedura.
    Već od 16 godina, taj broj je mnogo veći. A, većina kampova ima i gornju granicu, tako da nema velikog generacijskog jaza između učesnika.
  • Gorani

    24.03.2011 15:00
    Uzrast zavisi od tipa kampa, ali uglavnom se krece od 17-70
  • ?

    24.03.2011 09:46
    uzrast?
    punoletni?
    srednjskolci

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti