Počeo upis prvaka

Upis đaka u prvi razred osnovne škole počeo je danas i trajaće do početka nove školske godine, 1. septembra.

Upis đaka u prvi razred osnovne škole počeo je danas i trajaće do početka nove školske godine, 1. septembra.

Ove godine u školu kreću deca rođena od 1. marta 2004. godine do 28. februara 2005. Roditelji ove dece zakonski su obavezni da ih upišu u prvi razred osnovne škole.

Od dokumenata za upis je potrebna kopija izvoda iz matične knjige rođenih, uverenje o završenom predškolskom programu i lekarsko uverenje. Školski psiholozi i pedagozi testiraće decu, kako bi utvrdili njihovu socijalnu, emotivnu i intelektualnu zrelost.

Postoji mogućnost da se u prvi razred upišu i deca starosti od šest do šest i po godina. To se u školskoj 2011./2012. godini odnosi na decu rođenu od 1. marta do 31. avgusta 2005. godine. Za to je potrebno testiranje psihologa i potvrda da je dete spremno za polazak u školu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti