Vojvodina na korak do novog finala kupa

Ekipa Vojvodine u sredu igra revanš meč polufinala Kupa Srbije protiv ekipe Slobode.  
Ekipa Vojvodine u sredu igra revanš meč polufinala Kupa Srbije protiv ekipe Slobode. Prvi susret u Lučanima crveno-beli su dobili sa 2:1.

Kako za 021 kaže trener Novosađana Zoran Milinković, ova utakmica predstavlja ispit zrelosti za ovu ekipu crveno-belih. Prema njegovim rečima, Vojvodina se nalazi u sjajnoj formi i pokušaće u sredu da nastavi pobednički niz.

"U utakmicu ulazimo sa prednošću, ali u fudbalu to ništa ne znači. Ova utakmica predstavlja veliku šansu za ovu generaciju da pokaže svima zašto dobro igramo i ostvari rezultat koji zaslužuje, a to je plasman u finale", kaže Milinković za Radio 021.

Ukoliko pobedi, Vojvodina će u finalu Kupa igrati protiv boljeg iz duela Crvena zvezda - Partizan, a crno-beli imaju prednost od 2:0 iz prvog meča. Utakmica na stadionu "Karađorđe" počinje u 14 sati. (M.S.)

  • 04.04.2011 17:36
    Normalni ljudi možda krenu na stadion, ali kada sadašnji igrači, publika i menadžment odu u zatvor, pa onda još da prođe jedno dvadeset godina da se zaboravi i da odrastu nove generacije u normalnijem okruženju. Do tada, samo izvolte, "navijajte".
  • Marko

    04.04.2011 16:48
    Dobrodošlica
    Poštovani sugrađani,

    Naš ponos - FK Vojvodina, u sredu igra utakmicu za plasman u finale srpskog Kupa.

    Najlepše vas molimo, da potencijalna mesta u kafićima, bar na 2 sta, zamenite SVOJIM mestom na tribinama našeg stadiona i pogledate ekipu, koja ima 7 vezanih pobeda! Hvala vam unapred!

    Sreda, 14:00. Vidimo se!
  • Novosadjanin

    04.04.2011 13:55
    Dragi sugradjani,
    U sredu,sa pocetkom u 14h,nasi crveno-beli igraju protiv Slobode iz Uzica,revans utakmicu polufinala kupa Srbije. U prvom mecu smo pobedili 2-1. Najavljeno je suncano vreme i temperatura oko 20 stepeni. Hajde da u sto vecem broju posetimo nas stadion u proslavimo ulazak u finale kupa!

    Budi Novosadjanin,navijaj za Vojvodinu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti