Završeno veštačenje po Devićevoj tužbi

Saobraćajno veštačenje u slučaju preduzeća ATP "Vojvodina" je završeno, tako da će se novo ročište po tužbi vlasnika Ilije Devića protiv grada Novog Sada održati danas.

Saobraćajno veštačenje u slučaju preduzeća ATP "Vojvodina" je završeno, tako da će se novo ročište po tužbi vlasnika Ilije Devića protiv grada Novog Sada održati danas.

Prema informacijama, saobraćajni veštak je utvrdio da stara međumesna autobuska stanica nije prestala da radi kada je otvorena nova, iako je to bilo predviđeno ugovorom između grada i Devićeve firme. Veštak je utvrdio i da je saobraćajna signalizacija koja bi usmeravala saobraćaj ka novoj autobuskoj stanici postavljena, ali da nije poštovana i da je ubrzo skinuta.

Dević od Novog Sada traži odštetu od 10 miliona evra, a novosadski funkcioneri i dalje odbijaju da se oglase po pitanju ovog ročišta.

  • NS

    09.04.2011 15:20
    DEVIĆ I PRAVA
    Manite se toga da branite devića(namerno sa malim slovom) da je on tako dobar ovde bi ga branilo makar onih 400 ČETRISTO radnika iz ATP "VOJVODINA" a ne par njegovih plaćenika koji pišu za njega!!!! Da je on tasko dobar pored tih 400 ČETRISTO RADNIKA i članovi njihovih familija bi bilo zadovoljno i branilo bi ga ALI NE NISU bili zadovoljni sa njim i njegovom privatizacijom samo je milica(namerno malim slovom) zadovoljna njegovom privatizacijom PITAM SE ZAŠTO?????
  • sale novosadjanin

    09.04.2011 12:04
    dragi sugradjani
    molim vas da se ne svadjate.
    kada postanem gradonacelnik,koji nista nece pitati bgd,devic ce imati svoju stanicu a nas grad ce renovirati svoju autobusku stanicu.
    pa svako nek parkira svoj autobus gde zeli.
  • MARINA

    07.04.2011 21:07
    STRASNO
    Svi ovi komentari su smesni ....O kojoj vi uredjenoj drzavi pricate, o kom zakonu, o kakvim pravima i pravilima....
    Drzava pripada nekolicini ljudi, gradovi, sela trebaju dobiti nazive po ljudima koji se svojom moci izdvajaju, jer su produzena ruka nekog skupstinskog govornika...
    Dzaba Devicu a i drugima ispravna dokumentacija, nije bio siroke ruke....
    Pametni jos cute, fukare mute.....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti