Nove polazne stanice

Prigradske linije 30, 41, 42  i 43, od danas imaju nove polazne stanice na terminalu kod Železničke stanice, zbog otvaranja parkirališta za turističke autobuse.
Autobusi na liniji 30 (Novi Sad - Pejićevi salaši), polaze sa stanice kod zgrade "Dunav osiguranja" na Bulevaru Jaše Tomića, dok autobusi na linijama 41 (Novi Sad - Rumenka), 42 (Novi Sad - Kisač) i 43 (Novi Sad - Stepanovićevo), polaze sa platoa ispred glavnog ulaza u Železničku stanicu, saopštavaju iz Gradskog saobraćajnog.

Rešenjem Gradske uprave za saobraćaj, parking prostor neposredno pored lokomotive, postao je parking za turističke autobuse, za koje u gradu trenutno nema nijedne druge lokacije.

  • Jovisha

    03.08.2009 17:18
    A TAXI
    A sta ce da rade TAXI vozila parkirana na sve strane,sada su poceli da se parkiraju ispred same zgrade Zeleznicke stanice i to na trotoaru........

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti