Bez struje zbog krađe bakra

Za sada nepoznati počinioci juče su u po bela dana provalili u trafo stanicu kod bivšeg Radničkog univerziteta, isekli kablove i odneli bakarne ploče.

Za sada nepoznati počinioci juče su u po bela dana provalili u trafo stanicu kod bivšeg Radničkog univerziteta, isekli kablove i odneli bakarne ploče.

Lopovi su ukrali oko 50 kilograma bakra, zbog čega su bez struje ostali stanovnici ulica Milete Jakšića, Vojvođanskih brigada, Stražilovske i Borisa Kidriča. Posle policijskog uviđaja, ekipa Elektrodistribucije je otklonila kvar, a kako piše Dnevnik, ovaj deo centra je bez struje bio oko četiri sata.

Prema tržišnim cenama, vrednost ukradenog bakra je oko 17.000 dinara.

  • i jedno sasvim nevazno pitanje

    09.04.2011 08:52
    kome je sta prioritet
    a ko im je rekao/objasnio/nadgledao kako da poskidaju elemente sa trafoa pod naponom a da se steta ne primeti odmah i da ne poginu na licu mesta
  • dizelander

    08.04.2011 23:14
    cudno vam je?
    A da li vam je cudno da vam odnesu auto delove u vrednosti od preko 10.000e iz vise od 5 pljacki(kako bi ih prodali kao sekundarne sirovine),a da policija nece da preduzme nista?Meni nije,jer mi se to dogodilo.A da preko noci u celom kraju nestanu poklopci za sahtu mi je takodje sasvim "normalna" pojava,cesto se desava.I tesko da cete nestale bakarne ploce naci na otpadima u Novom Sadu,ova vrsta kriminala je postala veoma organizovana,ono sto se ukrade ovde zavrsava najcesce na otpadima u Beogradu...

    Ko koga i zasto stiti i dokle ce to da traje?
  • @Voja

    08.04.2011 20:37
    eeee gari
    pa nisu oni samo bakar odneli
    pa mesing
    pa sve sto je moglo da se tovari a moglo je relativno lako da se otkaci a neko narucio da mu bas treba

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti