Dinkića gađala kamenom, pogodila Odžića u glavu

Lider Ujedinjenih regiona Srbije Mlađan Dinkić izjavio je u Novom Sadu da su stranke okupljene oko URS-a do sada prikupile oko 60.000 potpisa građana za peticiju u kojoj se traži decentralizacija države.
Lider Ujedinjenih regiona Srbije (URS) Mlađan Dinkić izjavio je u Novom Sadu da su stranke okupljene oko URS-a do sada prikupile oko 60.000 potpisa građana za peticiju u kojoj se traži decentralizacija države.

"Do kraja vikenda biće ih više od 100.000, što nedvosmisleno ukazuje na raspoloženje građana. Potpisi će biti prikupljani do kraja maja, u kom roku će peticija proći i kroz skupštine opština u Srbiji", naveo je Dinkić. On je dodao da očekuje veliku podršku Novosađana, jer će to omogućiti da tom gradu ostane više sredstava od poreza na zarade.

Osim Dinkića, današnjem potpisivanju peticije u Novom Sadu prisustvovali su i predsednica Narodne partije Maja Gojković, zatim potpredsednica G17 plus Verica Kalanović, kao i brojni drugi funkcioneri stranaka, članica ove političke grupacije.

Odžić pogođen u glavu kamenicom

Potpisivanje peticije počelo je incidentom, kada je kamenicom zamotanom u belu kesu jedna žena pogodila u glavu predsednika Vojvođanske partije i funkcionera URS-a Aleksandra Odžića.

Policija je privela ženu, a Odžić, koji je zadobio posekotinu iznad oka, je odbio da bude prevezen u novosadski Urgentni centar. Vozilo hitne pomoći je došlo za nekoliko minuta, ali je Odžić rekao da je dobro i da mu "nije ništa". Krvarenje mu je maramicom zaustavio Tomislav Stantić iz vojvođanskog Odbora G17 plus, inače lekar po zanimanju.

"Zaista ne znam kome je ovo i zašto trebalo. Nisam video ni odakle je došla kamenica, da li sa zgrade ili sa zemlje. Jedino što sam uočio je da je kamenica koja me pogodila bila umotana u belu najlon kesu", rekao je Odžić.

U neposrednoj blizini Odžića, u momentu kad je pogođen, stajali su Mlađan Dinkić, Maja Gojković, Verica Kalanović i drugi.

  • Za Malinu M.

    13.04.2011 13:31
    Nedaj da te prevari!
    "On me je prevario obećavajući posao u akciji 'Prva šansa'" Malina M.

    http://vecernjenovosti.info/vesti/naslovna/aktuelno.69.html:326192-Kamenjem-na-Dinkica

    nedaj da te prevari

    http://www.youtube.com/watch?v=93QCNh_hxuw

  • Aleksandar Odzic

    13.04.2011 06:44
    VPartija - URS

    Sale NS cekamo te da nam se pridruzis na FB

    http://www.facebook.com/vojvodjanska.partija#!/vojvodjanska.partija?sk=wall



  • novosadjanka69

    12.04.2011 13:19
    Neistina
    Nastradao covek koji nije bas nista zgresio.Od svih njih koji su bili u toj grupi on je jedini bio najbolji i najposteniji.Mene samo interesije, kako to, da nigde se nije dogodio takav incident do sada, a obisli su vec dosta gradova??? Zar su samo u Novom Sadu ljudi prevareni i nezadovoljni??Odzic je dobio kamen namenjen drugom,a tako je to u zivotu ,uvek nastrada onaj ko je najmanje kriv.!!

    Gospodjo, Vi stvarno ne znate ko je Aleksandar Odzić ?! Taj covek, sa dvoje svojih drugara/drugarica napravio ceh za Vojvodjansku partiju, uzeo novac sa računa, ostavio neplaćene račune (za komunalije), nije platio usluge za stampu i marketing.Prisvojio LAP TOP računare, mobilne telefone, LCD televizor koje je partija dobila od osnivača... Dug spisak o njegovom postenju

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti