Potpisi za apoteku na Detelinari

Prikupljeno je nekoliko stotina potpisa za otvaranje državne apoteke na Detelinari, u akciji koju je organizovala Liga socijaldemokrata Vojvodine, saopšteno je iz te stranke.

Prikupljeno je nekoliko stotina potpisa za otvaranje državne apoteke na Detelinari, u akciji koju je organizovala Liga socijaldemokrata Vojvodine, saopšteno je iz te stranke.

Kako navode, Detelinara je deo grada u kojem ne postoji apoteka u kojoj se lekovi, bez dodatnog plaćanja, mogu podići na recept.

Akcija se nastavlja i potpisi će se prikupljati 16. i 30. aprila, tokom prepodneva, ispred robne kuće u ulici Milenka Grčića. Inicijativa će biti upućena Apotekarskoj ustanovi "Novi Sad"i nadležnim službama u Gradu.

  • Dane

    18.04.2011 23:05
    LSV upucuje inicijativu LSV-u
    Na celu apotekarske ustanove NS je covek iz LSV-a.

    AHAHAHAHAHAHAAH
  • novosadjanin

    10.04.2011 21:04
    sala?
    jjel se ovi sale? pa ima apoteka..plus jos 10 privantih koje rade i vikendima i nocu
  • blesav

    10.04.2011 11:34
    Smesno!
    Ovo je vise nego smesno...Liga pokrenula peticiju za otvaranje apoteke a peticija ce biti predata apotekarskim ustanovama Novi Sad?!
    A ko se ono nalazi na celu apotekarskih ustanova?!
    Pa zar u ovom gradu nema pametnijeg posla

    P.S.
    za neupucene, na celu apotekarskih ustanova se nalazi ligas, jer je ova ustanova posle izbora pripala njima...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti