Taksista kidnapovao inspektora

Jedan novosadski taksista zarobio je saobraćajnog inspektora i desetak minuta ga vozio po gradu ne želeći da ga pusti iz vozila.

Jedan novosadski taksista zarobio je saobraćajnog inspektora i desetak minuta ga vozio po gradu ne želeći da ga pusti iz vozila.

Inspektor je u kola ušao prilikom redovne kontrole taksista na stajalištu u Pašićevoj ulici, da bi zatim taksista zatvorio vrata i krenuo, ne obazirući se na njegove zahteve da ga pusti iz automobila. Besni taksista ga je provozao Kisačkom i Bulevarom oslobođenja, da bi ga pustio tek kod Futoške pijace.

Taksista je prilikom ovog nesvakidašnjeg čina kidnapovanja inspektora, napravio i nekoliko saobraćajnih prekršaja, piše Press. Nadležni su najavili da će protiv taksiste biti pokrenuti postupci za ometanje službenog lica u vršenju dužnosti, ali i protivpravno lišavanje slobode.

  • Frizzle

    21.04.2011 18:32
    @ Ekotaksi
    Evo kako ja gledam na ovu situaciju. Ja od svoje plate plaćam porez, više hiljada evra godišnje, a vi ga ne plaćate. To (uprošćeno govoreći) znači da ja plaćam porez i za mene i za vas, prema tome - vi meni godišnje ukradete više hiljada evra podeljeno sa dva!

    Pitam se, dokle će utaja poreza u Srbiji da se komentariše sa "šta te briga, nisi lud da platiš!" umesto sa "kradeš od svih nas, lopove!".

    A to da vam trebaju pare, to razumem skroz, mnogima trebaju...
  • Ekotaksi

    20.04.2011 22:20
    Sbbkbb
    Želim jako! da napomenem. Ja NISAM ZA TO da taksisti izbegavaju plaćanje poreza i ostalih dažbina. Voleo bih da smo u poziciji da plaćamo porez, da zaradim platu od koje se živi, da odvajam amortizaciju za auto.
    Ali evo vam MOJ!!! primer: žena mi je trudna. Mora da radi amniocintezu kod privatnika, jer kod državnog previše vremena traje dok dobijemo rezultate. Kod privatnika košta 33.000din!!! U jednoj ruci imam pare za porez, u drugoj ruci nemam ništa.
    Ko će od vas prvi, da vidim samo, da pre plati porez nego što će sačuva zdravlje svoje supruge???
    Ili cipele ortopedske za dete? Lako vam je kada vam se sa plate automatski skida za porez i doprinose. Aj da vidim da svojom voljom odvajaš za večito gladna usta ove države?
    Teško.
  • Ekotaksi

    20.04.2011 22:19
    Sbbkbb
    Radim kako taksista u NS. Puno puta sam pomislio da li inspektori imaju neku svrhu u NS? Da li je njegov posao kreativan? Ne. To su obične krvopije koje izbijaju teško zarađeni dinar iz dzepa. Suvo i sirovo prisiljavanje taksista da plaćaju neki suludi zakon koji služi samo za to da budzetski korisnici primaju nadprosečnu platu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti