Moguće gužve zbog radova na putevima

Radnici "Puta" ovih dana, ali ne i noći, rade na označavanju horizontalne signalizacije na kolovozima, pa su zbog toga na pojedinim gradskim bulevarima i ulicama moguće gužve.
Radnici "Puta" ovih dana, ali ne i noći, rade na označavanju horizontalne signalizacije na kolovozima, pa su zbog toga na pojedinim gradskim bulevarima i ulicama moguće gužve.

Posao će nastaviti i tokom predstojećih praznika, a portparolka "Puta", Jelena Stojsavljević, kaže za Radio 021 da su radovi intenzivirani jer se približava Poljoprivredni sajam. "Hladno je noću, temperature tla su niske i to noću ne može da se radi. Bilo je dosta kiše, vlaga nikako ne dozvoljava farbanje, tako da je to upravo razlog što se radi sada", objašnjava portparolka JKP "Put".   

Radnici "Puta" na označavanju horizontalne signalizacije danas rade u Hadži Ruvimovoj, Ulici Ilije Ognjanovića, Bulevaru Jaše Tomića kod Pariske komune, te Novosadskog sajma. Takođe, rade i na zatvaranju raskopanih javnih površina i popravci kolovoza u Njegoševoj ulici, na Trifkovićevom trgu, Ulici Bajči Žilinskog, te Branka Ćopića. (D.S.)

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti