Direktori Spensa i TONS-a napustili Maju Gojković

Branko Rondović, Živko Popov i Milan Krilović istupili su iz Narodne partije, zbog politike koju sprovodi predsednica Maja Gojković.

Branko Rondović, Živko Popov i Milan Krilović istupili su iz Narodne partije, zbog politike koju sprovodi predsednica Maja Gojković.

Rondović, koji je direktor Turističke organizacije Novog Sada, izjavio je za Radio 021 da ne prelazi u drugu stranku, a na sednici Skupštine grada u četvrtak će se znati da li će zadržati direktorsku funkciju.

"Ne prelazim u drugu partiju. Mene interesuje da nastavim da se bavim poslom koji sam započeo. Napravili smo neke korake napred u Turističkoj organizaciji, ali to još nije dovoljno. Da li će biti podrške Skupštine grada, to ćemo da vidimo", naveo je Rondović.

Direktor Spensa Živko Popov je ranije izjavio da ga jedino interesuje funkcija koju obavlja u Sportskom i poslovnom centru. "Ja sam izabran putem konkursa, Skupština mi je dala mandat od četiri godine i dok sam na Spensu obavljaću svoj posao najbolje što umem...U ovom trenutku to je dovoljno", istakao je Popov.

Iz Narodne partije su dosad isključeni odbornici Nenad Simeunović i Dragoslava Živkov Šaponja, pomoćnik gradonačelnika Boris Dumnić, direktor "Informatike" Zoran Delić i član Predsedništva te stranke Milan Jović. Za sada nije poznato da li će Popov, Rončević i Delić ostati direktori, ili će, po ranijem koalicionom dogovoru, tim preduzećima i dalje rukovoditi kadrovi URS-a.

Predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović, međutim, ne očekuje da bude problema u radu novosadskog parlamenta, jer, kako kaže, postoji većina. Sednica Skupštine grada zakazana je za 10 sati. (D.B)

  • SRS

    21.04.2011 21:43
    @Glista - Poruka iz creva
    Julovac, zaboravio si da si do juce bio Majin dupe-uvlakac. Sada si izgleda nasao drugog domacina.
  • Glista

    21.04.2011 16:46
    Poruka iz creva
    Jeste ja sam glista iz creva macora. Ali i kao glista clankovita ipak sam bolji od pola Vas dupe-uvlakaca.
  • Ana

    21.04.2011 16:11
    Maja ...
    Maja se ocigledno vraca u SRS a sve ove situacije pravi namerno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti