Toplanin zahtev dolazi na red u maju

Zahtev Toplane da se uvede novi sistem obračuna grejanja po potrošnji neće se razmatrati pre sednice Skupštine grada u maju, rekao je predsednik novosadskog parlamenta Aleksandar Jovanović.  

Zahtev Toplane da se uvede novi sistem obračuna grejanja po potrošnji neće se razmatrati pre sednice Skupštine grada u maju, rekao je predsednik novosadskog parlamenta Aleksandar Jovanović.

On pojašnjava da je bilo nemoguće da se o tom predlogu raspravlja ranije, jer bi, zbog predstojećih Uskršnjih praznika, bilo problema da svi odbornici na vreme dobiju skupštinski materijal. Iz tog razloga se i aprilska sednica održava danas.

Odbornici će, između ostalog, odlučivati o izmenama u poslovanju pojedinih gradskih preduzeća, izveštajima o radu ustanova kulture i o nekoliko regulacionih planova.

Dnevni red bi mogao da bude dopunjen zahtevom Gradskog saobraćajnog da poskupi prevoz i predlogom plana uređenja zaštićenog starog gradskog jezgra. (D.B)

  • Uncut

    22.04.2011 18:01
    Ne dozvoliti naplatu po utrosku...
    Kratko i jasno, ne treba dozvoliti toplani da uvuce taj sistem naplate...odrace nam kozu s ledja !!! Verujte !
  • VOJA

    22.04.2011 16:06
    lopovluk
    Da li ste ikada čuli da proizvođači kafe kažu da je kafa štetna ili proizvođaći piva da ne treba piti pivo. Ne bori se toplana da nama bude bolje nego da njima bude bolje. Računi će biti veći. A treba preispitati ko će uzeti procenat od ugradnje alokatora tj. delitelja potrošnje na svakom radijatoru.Prosto i jednostavno.Broj radijatora u celom gradu puta 50 evra......
  • 22.04.2011 08:20
    u MAJU?
    Ako ne bude u MAJU onda ce sigurno u DINKICU!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti