Fakultet "dr Lazar Vrkatić" dobio novu zgradu

Nova poslovna zgrada Fakulteta za pravne i poslovne studije "dr Lazar Vrkatić" otvorena je na Bulevaru oslobođenja 76.
Nova poslovna zgrada Fakulteta za pravne i poslovne studije "dr Lazar Vrkatić" otvorena je na Bulevaru oslobođenja 76.  U čeetvorospratnoj zgradi blizu Futoške pijace, studenti i profesori imaju na raspolaganju amfiteatar, biblioteku, računarski kabinet i više od 30 učionica.

- Useljenje u sopstveni poslovni prostor je značajan korak na našem putu ka ostvarenju ciljeva, koji nam omogućava da unapredimo kvalitet rada. Naši diplomci spremni su za aktivno uključivanje u društvene i privredne tokove - rekla je dekanica ovog fakulteta Mirjana Franceško.

Fakultet za pravne i poslovne studije prvi je privatni fakultet koji je dobio akreditaciju. Na fakultetu su omogućene osnovne i master studije za obrazovne profile: pravo, poslovna psihologija, menadžment u poslovno-civilnoj bezbednosti, engleski jezik i poslovni menadžment.  Evropski kreditni sistem transfera bodova, rad u malim grupama, analize slučaja, kao i usavršavanje praktičnih znanja i veština prednosti su zbog kojih se studenti odlučuju da upišu Fakultet za pravne i poslovne studije.

Za prethodnih pet godina na ovom fakultetu diplomu je steklo 800 akademaca.

  • ombre

    20.05.2011 07:05
    odlicno
    Završio sam ovaj fakultet i može da bude primer svim državnim fakultetima.
  • Bivši Student

    15.05.2011 18:39
    @Dokoni Kum
    ...jedno 3 godine za osnovne studije, a mož' i da dodaš još 2 za master ;)
    Ako si vukovac, prva godina ti je džabe, a i ako nastaviš tako imaš stipendije, pa ti vidi.

    Ako bi na mufte, onda moraš na neki drugi da probaš - ovde nećeš moći!
  • dokoni kum

    21.04.2011 11:01
    Jel ima cenovnik ??? ono kao koliko sati je potrbnao za diplomu od 3 soma evra ??

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti