Drvo u Njegoševoj palo zbog nemara radnika

Veliko drvo u Njegoševoj koje se srušilo u subotu ujutro između dva automobila bilo je potpuno zdravo i palo je zbog oštećenja korena pri građevinskim radovima, tvrde u Zelenilu.
Veliko drvo u Njegoševoj koje se srušilo u subotu ujutro između dva automobila bilo je potpuno zdravo i palo je zbog oštećenja korena pri građevinskim radovima, tvrde u Zelenilu.

- Naši tehničari su na terenu konstatovali da je bila poremećena stabilnost drveta, a pretpostavljamo da je koren oštećen prošle godine kada je ovaj deo Njegoševe raskopan i asfaltiran - kaže portparol tog preduzeća Ivan Nožinić. Kako tvrdi, takvih slučajeva bilo je poslednjih godina i mogu se očekivati i ubuduće jer građevinci neretko oštete ili odseku koren drveta, a o tome ne obaveste Zelenilo.

Podsetimo, nedavno su na Bulevaru oslobođenja zamenjena stara i bolesna stabla javora mladim leskama, a popunjen je i drvored do Mosta slobode. Za stari drvored je konstatovano da je ubrzano propadao zbog loših uslova.

  • Sremac

    26.04.2011 17:19
    SMEJTE SE SMEJTE...
    Onaj ko je otvarao ulicu treba da odgovara !Podvalili mu putari,naši novosadski,pa još na budžetu.
  • Naselje Rulez!

    26.04.2011 14:20
    @Novo Naselje
    Evo priča se:

    Par klupi + par kanti + tabla i fotografisanje = dva miliona gradskih dinara.
  • Smorena

    26.04.2011 14:06
    od svega i svacega
    Zivim ceo zivot u Novom Sadu, a to je skoro pa pola veka i nesto se ne secam da je drvece tako padalo na sve strane, a Novi Sad se prekrajao uzduz i popreko 70-ih i dobar deo 80-tih godina.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti