Mudri: Nismo mogli više

Bivši predsednik Saveta mesne zajednice Petrovaradin Petar Mudri kaže za Radio 021 da lokalna vlast pod njegovim vođstvom nije mogla da uradi više za razvoj ove opštine.
Bivši predsednik Saveta mesne zajednice Petrovaradin Petar Mudri kaže za Radio 021 da lokalna vlast pod njegovim vođstvom nije mogla da uradi više za razvoj ove opštine.

Prema njegovim rečima, oni koji su želeli da ga smene znaju koje su nadležnosti Mesne zajednice i da je grad Novi Sad taj koji je zapostavio Petrovaradin. Mudri navodi da je lokalna vlast više puta tražila od gradskih čelnika da im izgrade kanalizaciju, obilaznicu za kamione, putnu infrastrukturu i škole, međutim, ništa nisu dobili.

Sa druge strane, predsednik udruženja "Centar Petrovaradin", Svetislav Mirković, koji je organizovao skupljanje potpisa za smenu Mudrog, kaže da će se vršiti pritisak na novu lokalnu vlast sa ciljem da se novi članovi Saveta mesne zajednice koncentrišu na vraćanje nadležnosti ovoj opštini. (M.S.)

  • VP

    01.06.2011 14:16
    Da je bar istina!!
    E kolika bi to sreca bila za Vojvodjansku partiju da ima 2000 članova u Petrovaradinu!!! Gde bi im bio kraj, pobedili bi sve i bar bi nam Vojvodjani bili na vlasti a ne Beogradjani!!!!
  • blok8

    28.05.2011 18:05
    neverovatno
    Pa đta vam je ljudi, da li je važno koja će strranka i sa kim na čelu uraditi nešta za ovaj naš petrovaradin. VAŽNO JE DA NEKO NEŠTA URADI. Mudri je možda i pokaušavao pa nije mogao, dajte šansu nekom drugom da proba nešta da uradi. Ovo vaše prepiranje liči na ono pravo političko u borbi za fotelju odnosno za pare. Ma pustite više te gluposti. Ko god šta uradi u cilju poboljšanja uslova života nas petrovaradinaca i naše dece u njumu, o d l i č n o. Udružimo se svi
  • Pezos

    28.05.2011 17:12
    Za Pezosa koji mi krade ime!!
    Kurta-Murta, prvo sto podmeces ime pa komentarises, imas li svoje da stavis!!! Ti da osecas Petrovaradin kao svoj, pridruzio bi se ljudima a ne bio sa strane samo da bi se reklo da si dosao da vidis sta se desava,Bas me zanima koja su to dva tri kvalitetna coveka mozda se i slozimo, a mozda si i ti jedan od njih???

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti