Večeras koncert za decu obolelu od Batena

Humanitarni koncert za decu obolelu od Batenove bolesti, Zoju, Strahinju, Aleksu i Luku, održava se večeras u Radio cafeu u Miletićevoj 45.
Humanitarni koncert za decu obolelu od Batenove bolesti, Zoju, Strahinju, Aleksu i Luku, održava se večeras u Radio cafeu u Miletićevoj 45.

Na koncertu nastupaju Dunja Dorčić i Mladen Maksić. Koncert i mini tribina počinju tačno u 21h. Ulaznice se prodaju po ceni od 100 din, a sav prihod ide u humanitarne svrhe.

Koncert organizuju Radio 021, Udruženje građana za borbu protiv retkih bolesti ''ŽIVOT'' i studenti Univerziteta Educons.

Inače, ovo četvoro mališana je nedavno doputovalo iz Kine gde su bili na lečenju matičnim ćelijama. Kako kažu roditelji, tretman je bio veoma uspešan.

  • Jazz

    27.05.2011 08:06
    Nadamo se da ce biti puno prodatih ulaznica...

    Odlicna akcija, sve pohvale....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti