Milijani Baletić otkaz sa RTV-a?

Novinarka Televizije Vojvodine Milijana Baletić biće otpuštena zbog neprofesionalnosti, kaže v.d. glavnog i odgovornog urednika ove medijske kuće Ljubiša Nikolin.

Novinarka Televizije Vojvodine Milijana Baletić biće otpuštena zbog neprofesionalnosti, kaže v.d. glavnog i odgovornog urednika ove medijske kuće Ljubiša Nikolin. Prema njegovim rečima, od kako ju je sud vratio na posao, ponašala se krajnje samovoljno, neprofesionalno i preko granica pristojnosti.

Kako Nikolin kaže za portal "S media", inicijativa da se protiv Baletićeve pokrene disciplinski postupak nema nikakve veze sa kritikama upućenim na njen račun od strane nezavisnih udruženja novinara Vojvodine i Srbije. Podsećamo, NDNV i NUNS su osudili povratak Milijane Baletić na RTV, jer smatraju da je angažovanje ove novinarke za vreme ratova na prostorima bivše Jugoslavije predstavljalo primer ratnohuškačkog novinarstva.

Milijana Baletić je otpuštena 2000. godine, da bi odlukom suda bila vraćena na posao pre dve godine. Predsednica Udruženja novinara Srbije Ljiljana Smajlović navodi da način na koji se Baletićeva bavila novinarstvom ulazi u domen ratne propagande, ali odbacuje navode da je njeno delovanje na bilo koji način doprinelo genocidu.

  • Lara021

    29.05.2011 21:37
    Za slabasnog zeluca
    Vas je, postovani, neko kanda, dobro(znate vec sta) pa se ovako silno jedite. Dobro je da Vam je posle te nemile rabote ostao, ipak, zeludac bele ajkule.
    Vidim, mislece ste stvorenje, ljude ('kao ja'), procenjujete 1/1, valjda astralnim projekcijama u casovima dokolice. Evo da Vam ne stojim na putu Vaseg daljeg umovanja,pozdravljam Vas.
    Ostajte mi zdravo, i cuvajte taj zeludac velike bele, trebace Vam ako Gdja Milijana opet krene sa svojim toksicnim mudrolijama!
  • @Lara021 - Za zgadjenog

    29.05.2011 13:57
    Nema kajanja posle [znate vec cega]

    Ne brinitie, mene niste mogli sresti jer se ne pojavljujem ni na skupovima ni u drustvu u kome se krecu takvi kao vi i MB. Jednostavo, moj zeludac to ne moze da izdrzi. Vas odnos sa vasom poznanicom resite licno ili preko osobe koja vas je "spojila". Ja cu, ne zamerite, i dalje da povracam na takvo druzenje i na takve skupove.

  • Lara021

    28.05.2011 22:56
    Za zgadjenog
    Postovano, zgadjeno stvorenje, u pravu ste! Najtacniji izraz kada je u pitanju Gdja Milijana je gadjenje, narocito kada joj gledate u oci! Vase nisam imala (ne)priliku da sretem, a sve mi se cini bolje je, ko zna da li bih prezivela tu 'milinu' kada Vam je komentar bio ovako kancerogen!
    Mada, mozda sam Vas vec i prevazisla, davne 1999. Milijana, ovo bas lici na vas ;)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti