Zabranjeno okupljanje navijača u centru

Novosadska policija spremno dočekuje nedeljni derbi poslednjeg kola fudbalskog prvenstva u kom se Vojvodina i Crvena Zvezda direktno bore za drugu poziciju na tabeli.
Novosadska policija spremno dočekuje nedeljni derbi poslednjeg kola fudbalskog prvenstva u kom se Vojvodina i Crvena Zvezda direktno bore za drugu poziciju na tabeli.

Budući da je FSS proglasio ovu utakmicu "sportskom priredbom povećanog rizika", Policijska uprava u Novom Sadu neće dozvoliti okupljanje navijačkih grupa u centru grada, na dan utakmice, shodno članu 17. Zakona o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama.

Iz policije podsećaju navijače da je zabranjeno unošenje i konzumiranje alkohola u sportskom objektu, a vlasnike ugostiteljskih objekata koji se nalaze na manje od 1000 metara od stadiona, da Zakon zabranjuje točenje i prodaju alkohola, tri sata pre početka utakmice, u vreme održavanja i tri sata po završetku fudbalskog nadmetanja.

Policijska uprava u Novom Sadu preduzeće sve zakonske mere da ovaj sportski susret protekne bezbedno, uključujući i video snimanje pre, za vreme i posle utakmice.

U nedelju, u 17:00, na stadionu "Karađorđe" odigraće se fudbalska utakmica poslednjeg kola nacionalnog šampionata između "Vojvodine" i "Crvene zvezde".

  • sveta

    29.05.2011 08:45
    "Karađorđe" u sred Vojvodine, nemojte me z********
  • sa Salajke

    28.05.2011 17:59
    prijava
    Pozdrav svima! Evo da prijavim jedan skup: danas kroz centar grada seta jedna poveca grupa sa slusalicama na usima i prate jednog koji nesto prica. Ja sad nesto nisam siguran, al' to su kanda turisti. Ta nije valjda da ce i njih zakaciti uredba o zabrani okupljanja.
    Tako...
  • Сремац

    28.05.2011 17:08
    НЕМА ВИШЕ ЗА КОГА ДА СЕ НАВИЈА
    Престао сам да идем на стадион после једне утакмице када се сукобише београдски и новосадски мангупи. У Дневнику Вуја између осталог пренео изјаву органа власти... ИЗГРЕДНИЦИ СУ ОД РАНИЈЕ ПОЗНАТИ ПОЛИЦИЈИ због свог насилничког понашања и обијања трафика...
    тада је било десетак полицајаца на коњима око стадиона.Сада чујем да ни већа породица несме да иде заједно кроз град улицом,већ по двоје - троје на раздаљини од 43 метера?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti