Produžen rok za upis dece

Produžen je rok do kojeg bi roditelji dece koja su primljena u vrtiće Predškolske ustanove "Radosno detinjstvo" trebalo da potpišu izjavu o prihvatanju uslova boravka i obaveza i da dobiju upisnicu za dete.

Produžen je rok do kojeg bi roditelji dece koja su primljena u vrtiće Predškolske ustanove "Radosno detinjstvo" trebalo da potpišu izjavu o prihvatanju uslova boravka i obaveza i da dobiju upisnicu za dete.

Uprava "Radosnog detinjstva" produžila je rok za nedelju dana, te roditelji mogu da se jave u upravu ove ustanove do petka.

"Iako smo dali rok koji je istekao, ispostavilo se da roditelji bezmalo 900 dece nisu potpisali izjave i zato smo, iz najbolje namere, produžili rok tokom kojeg bi trebalo potpisati taj ugovor o međusobnim pravima i obavezama. Ukoliko roditelj ne potpiše ovu izjavu do kraja nedelje smatraćemo da su odustali od upisa deteta u vrtiće i upisivaćemo mališane s liste čekanja", rekao je direktor ove ustanove Borislav Samardžić, prenosi Dnevnik.

Šalter sala Predškolske ustanove u Pavla Simića 9 radi svakog radnog dana od 8 do 14 časova, sem sredom, kada je otvorena od 8 do 17 časova.

  • ?

    14.06.2011 06:05
    Čemu toliki minusi za Mariju i Maki021? Jeli to ono naše - samo da komšiji crkne krava?
  • Marija

    13.06.2011 08:23
    Stvarno, zasto te informacije nije bilo na sajtu Radosnog detinstva. Pa ne gledamo svi Novosadske razglednice.
  • Maki021

    13.06.2011 06:10
    Dosta roditelja nije ni znalo da treba da se potpiše izjava. Proveravali su spisak preko neta gde se to nigde ne spominje, čak ni na sajtu RD.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti