Sindikat traži smenu Bubnjevića

Strukovni sindikat Radio-televizije Vojvodine (RTV) zatražio je da iz Upravnog odbora te kuće bude smenjen Dalibor Bubnjević, glavni urednik lista "Zrenjanin".

Strukovni sindikat Radio-televizije Vojvodine (RTV) zatražio je da iz Upravnog odbora te kuće bude smenjen Dalibor Bubnjević, glavni urednik lista "Zrenjanin".

Sindikat je u saopštenju naveo da se pridružio inicijativi 40 nevladinih organizacija za smenu Bubnjevića. Nevladine organizacije navele su da je Bubnjević bio šef marketinga knjige "Slučaj Nacionalni stroj" čiji je autor neformalni vođa te organizacije Goran Davidović.

"Zakon je jasan: članove Upravnog odbora bira i razrešava RRA. Ustavni sud je zabranio nacističku organizaciju, a Savet RRA treba da primeni odredbe Zakona o radiodifuziji i da, na zakonom predviđen način, odmah smeni promotera 'Nacionalnog stroja' iz Upravnog odbora RTV", piše u tekstu inicijative.

  • ZOKI KTV

    14.06.2011 00:51
    TAJ ČOVEK JE UŽAS!
    Ma taj Bubnjević samo brlja, u kojem god mediju da radi, on nešto uništi, pitajte Zrenjanince! A isto tako, promenio je nekoliko stranaka, DSS, DS, G17....TO JE ZLO OD ČOVEKA!!!
  • novosađanka

    13.06.2011 20:47
    ažurni
    A jel taj sindikat nema drugog posla u RTV? Kao sve im je baš odlično, samo im smeta dotični.A inače, niko im nije javio da nema više samoupravljanja, pa da se sindikat ne pita o izboru UO.Baš me briga za dotičnog, ali kakav je program RTV, za koji plaćamo-o tome sindikat nema šta da kaže.
  • Ivana

    13.06.2011 15:47
    Opet neki sindikat?
    Pa vllda taj sindikat zna šta nije posao sindikata?
    Sindikati se nigde ne bave kadrovskom politikom, jer im je to NIJE POSAO!!!

    Oni bi da sude bez suda, da linčuju neistomišljenike, da prozivaju bez argumenata, itd.
    Kao da je ovo neki Bantustan, a ne Srbija?
    Svi bi da rade ono za šta nisu nadležni!
    Ovo je LUD NAROD, pa zato sindikati i dopuštaju da se šikaniraju radnici, pošto se bave "važnijim stvarima", a ne pravima radnika.
    U Sveti nigde sindikati nemaju prostorije u firmama već van njih, koje sami plaćaju od članarine, dok kod nas sede u firmama, ne rade ništa i zezaju poslodavce samo da bi isposlovali neku privilegiju za sebe.
    KOGA U OPŠTE VIŠE I BRIGA ZA TAMO NEKI BEDNI SINDIKAT?
    Radio-televizije Vojvodine (RTV) i onako treba ukinuti, jer je niko ni negleda, a ima ih milion zaposlenih (svi preko veze).
    Bar da narodu skinemo nešto poreskog opterećenja sa grbače!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti