Siniša Isakov novi direktor RTV-a

Generalni direktor Radio-televizije Vojvodine najverovatnije će biti Siniša Isakov, a UO ove kuće će do kraja nedelje odlučiti o nasledniku Blaže Popovića koji je zajedno sa menadžmentom smenjen u aprilu.
Generalni direktor Radio-televizije Vojvodine najverovatnije će biti Siniša Isakov, a UO ove kuće će do kraja nedelje odlučiti o nasledniku Blaže Popovića koji je zajedno sa menadžmentom smenjen u aprilu.

Isakov je diplomirani inženjer elektrotehnike i računarstva i radi kao pomoćnik pokrajinskog sekretara za privredu. Inače je zaposlen u RTV, ali mu zbog imenovanja na funkciju u pokrajinskoj vlasti miruju prava i obaveze iz radnog odnosa. U ovoj kući radio je u tehnici 1980. do 2003. godine, a jedan je od vodećih ljudi u Ligi socijaldemokrata Vojvodine.

Sem njega na konkurs za direktora su se još prijavili Mladen Dražetin, Predrag Perišić, Dragan Guzijan i Jovan Jovanović. Prethodno je najozbiljniji kandidat bila Sanja Jašarević Kužić, advokat iz Novog Sada koja radi pri ministarstvu za ljudska i manjinska prava, ali nije poznato zbog čega se nije prijavila na konkurs.

  • gledalac

    01.07.2011 14:14
    novi direktor RTV
    proći će isto kao i njegovi prethodnici koji se ništa nisu pitali nego su samo potpisivali tuđe odluke.Ubrzo ćemo biti svedoci kako postavljanja tako i nove smene...i tako u nedogled,a televizija je propala kuća sa direktorom i bez njega.
  • Joca Salayka

    26.06.2011 21:12
    PROMENE!
    Mikija Milosevica za direktora RTV!
  • Detelinara

    24.06.2011 23:26
    Sinisa Isakov za direktora RTV
    Dugugodisnji radnik sam ove nekada u okvirima JRT-a veoma ugledne kuce, otprilike smo u nju stigli i ustom periodu i znam da je rec o izuzetno
    obrazonavom coveku pre svega, ne samo sto se tehnike tice gde je vrhunski strucnjak.
    O nekakvoj disantiji Isakov nema ni reci posto
    sem prezimena nemaju nista zajednicko. Radili su u istoj kuci i to veoma uspesno, svako u svojoj oblasti. Sinisa mozda jos i uspesniji ali tehnika po prirodi posla, razumljivo nije zanimljiva javnosti.
    Za nepoznavaoce stanja u kuci njegova kandidatura je mozda iznenadjenje ali za nas nije posto je rec o velikom borcu za povratak
    ugleda ove kuce. Mislim da je do tancina upoznat sa stanjem u kuci i da ce pokusati, na zalost naizgled nemogucu misiuju, povratka kuce na pravi put.
    Rec je o nekoristoljubivom coveku, odanog znanju pre svega a nadam se da se nije promenuo. Siroj javnosti ce mozda biti zanimljiv njegov veliki doprinos vracanja >pokradene< opreme sa TV MOST 2000-te goidne.
    To je medijski propracen potez ali je nama mnogo znacajnije sta je ucinio kao strucnjak
    pa sam siguran da je od ostslih kandidata vise zasluzio ovu sansu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti