Stan počeo s ugradnjom beloruskih liftova

JKP "Stan" počeo je s ugradnjom novih beloruskih liftova marke "mogiljev".
JKP "Stan" počeo je s ugradnjom novih beloruskih liftova marke "mogiljev", a prvi je postavljen u zgradi na Futoškom putu 14. Ovo preduzeće je odabrano jer prodaje liftove povoljnije od ostalih na tržištu.

U "Stan-u" tvrde da su ovi liftovi moderni, bezbedni i ekonomski efikasni. Ove godine će se ugraditi 10 i reparirati isto toliko liftova, a predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović veruje da će ovaj posao uspeti da izvuče preduzeće "Stan" iz dugova.

-Ugovor koji je potpisan sa beloruskim preduzećem je jedan od važnijih segmenata naših napora čiji je rezultat i  ugradnja ovog lifta. Ugovoreno je da "Stan" ugradi još dvadesetak ovakvih savremenih liftova po ceni 18.000 evra, što znači da su 20 do 30 posto jeftiniji od postojećih na tržištu, a pri tom su bezbedniji i konformniji od drugih i troše daleko manje struje. Ovaj dogadjaj je veoma važan jer pored toga što je ugradnja i održavanje liftova jedna od osnovnih delatnosti preduzeća, šalje se jasan signal javnosti u gradu da će "Stan", nastaviti sa kvalitetnim održavanjem zgrada u Novom Sadu i vratiti svoj nekadašnji ugled - rekao je Jovanović.

  • SASA

    17.09.2011 16:18
    LIFTOVI
    TI BELORUSKI LIFTOVI SU JEDNI OD LOŠIJIH LIFTOVA!
  • MIROSLAV OLJAČA

    15.09.2011 10:58
    KOGA VI LAŽETE.KAD VAS JE PREDSEDNIK SKUPŠTINE STANARA IZ NARODNOG FRONTA POZVAO DA MU DATE PONUDU,ODBILI STE SA IZGOVOROM DA SU TI LIFTOVI JOŠ NA PROBI.DOKLE SA LAŽIMA.OBIĐITE VAŠE MAJSTORE PO KAFANAMA KOJI SU TAMO OD RANE ZORE
  • komsija

    01.07.2011 18:51
    BOFL
    Inace pomenuti lift u zgradi na Futoskom putu se pokvario posle 2 sata upotrebe..toliko o kvalitetu!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti