Isakov i zvanično direktor RTV-a

UO RTV Vojvodine imenovao je Sinišu Isakova za generalnog direktora.
UO RTV Vojvodine imenovao je Sinišu Isakova za generalnog direktora.

Iako je ova odluka trebalo da bude donesena još prošlog ponedeljka, kako saznaje Radio 021, odlagana je zbog pritužbi jednog od kandidata. Sem Isakova na konkurs su se prijavili Mladen Dražetin, Predrag Perišić, Dragan Guzijan i Jovan Jovanović.

Isakov sada treba da imenuje programskog direktora, kao i glavne urednike.

On je diplomirani inženjer elektrotehnike i računarstva. Bio je na funkciji pomoćnika pokrajinskog sekretara za saobraćaj i telekomunikacije u pokrajinskom sekretarijatu za privredu. U Radio-televiziji Vojvodine radio je od 1980. do 2003. godine.

Podsetimo, Upravni odbor je prethodni menadžment na čelu sa Blažom Popovićem smenio početkom aprila uz obrazloženje da nije zadovoljan rezultatima gledanosti i slušanosti. Sem Popovića smenjeni su direktor i glavni urednik televizije, Aleksandar Dotlić i Ljubiša Nikolin, kao i direktor i glavni urednik Radio Novog Sada, Jožef Klem i Radovan Balać.

  • Joca Podbara

    02.07.2011 20:48
    hocu da izadjem na televizor ja? Stvarno? A vi ka
    ZNAČI, SAD ĆE DA ZAPOŠLJAVA SAMO ONE MALE LIGAŠE I LIGAŠICE NA TELEVIZIJU!!! Baš lepo, to će biti SMEHOTRESNO GLEDATI! Možda stvarno podigne gledanost! :D
  • Zoran

    02.07.2011 20:43
    PROVIDNO
    Dosadni ste svi. Sve je ovo više nego očekivano i predvidivo. I vec se zna da ce posle izbora 2012. na njegovo mesto doci onaj Miki Milosevic. I taj ce doci i otici, i nista novo, i tako redom i opet.
  • Zoki NS

    02.07.2011 18:18
    ON JE FUNKCIONER LSV!
    Zašto u ovoj vašoj vesti nigde ne piše da je ovaj novi direktor RTV ujedno i funkcioner Čankove LSV, što ne bi smelo da se desi, mora biti nestranačka ličnost!!! A, i RTV je Radiodifuzna ustanova svih građana VOJVODINE, a ne samo njih 5% ligaša!!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti