Deca oduševljena programima "Novosadskog dečijeg leta"

Manifestacija "Novosadsko dečije leto" održava se do 31. avgusta na nekoliko lokacija u gradu, a organizatori ističu da za programe vlada veliko interesovanje najmlađih sugrađana.
Manifestacija "Novosadsko dečije leto" održava se do 31. avgusta na nekoliko lokacija u gradu, a organizatori ističu da za programe vlada veliko interesovanje najmlađih sugrađana.

Predsednica fondacije "Deci na dar" i jedna od koordinatora festivala Severina Prostran Miletić kaže za Radio 021 da posećenost radionica u proteklih deset dana, potvrđuje da je mališanima neophodno i u vreme letnjeg raspusta obezbediti sadržaje koji će im osim igre, omogućiti da razvijaju veštine i stiču nova znanja.

Julski ciklus radionica biće u znaku kreativnih kampova koji se, od 4. do 29. jula, organizuju u dvorištima osnovnih škola "Đorđe Natošević" i "Petefi Šandor". Planirano je da deca učestvuju u pozorišnoj predstavi za koju će raditi kostime, rekvizite, scenografiju i neke muzičke instrumente, a za lajt motiv je uzet lik Pipi Duge Čarape. Mališani će naučiti kako se pravi reciklirani i dekorativni papir, upoznavaće se sa životom slavnih kompozitora, moći će da učestvuju u psihološkim i ekološkim radionicama, a biće im na raspolaganju i brojni sportsko-rekreativni sadržaji, letnja škola šaha u Kulturnom centru grada i programi Kapuera Akademije.

Sve  informacije dostupne su i na sajtu www.novosadskodecijeleto.info, gde roditelji mogu da se informišu o detaljima i načinu učešća dece u pomenutim radionicama.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.