Isakov: Napravićemo novu RTV

Novi generalni direktor RTV-a Siniša Isakov najavio je da će uskoro oformiti novi, osavremenjeni tim, već dokazan u medijskom poslu, koji će, kako je rekao, biti sposoban da u kratkom periodu građanima pruži javni servis kakav im je potreban danas.
Novi generalni direktor RTV-a Siniša Isakov najavio je da će uskoro oformiti novi, osavremenjeni tim, već dokazan u medijskom poslu, koji će, kako je rekao, biti sposoban da u kratkom periodu građanima pruži javni servis kakav im je potreban danas. "Ja sam doživeo ovu promenu tako da se traži menjanje kuće, da kuća bude drugačija, da se okrećemo onome što je građanima danas potrebno, a da se manje osvrćemo na ono što je ranije bilo i što je ova kuća  u ranijem periodu značila", rekao je Isakov za RTV.

Prema programu rada i razvoja RUV-a koji je sastavio novi direktor, najpre će biti doneta Strategija razvoja pokrajinskog javnog servisa za period do 2015. Planirano je i da se do kraja godine omogući odlazak zaposlenima koji pokažu takvu želju, a da se ostalima omogući prekvalifikacija i dodatna edukacija kako bi preuzeli nove, zahtevnije poslove. U programu Isakova piše i da će odmah po imenovanju direktora i menadžera početi izrada idejnog projekta za izgradnju nove zgrade Televizije, u kojoj bi proizvodnja i emitovanje programa moglo da počne na jesen 2013.

Isakov je u petak i zvanično preuzeo dužnost od Blaže Popovića kojeg je Upravni odbor sa kompletnim menadžmentom smenio u aprilu.

  • Никола

    11.07.2011 12:01
    Да ли има непотизма?
    Да ли су дотични господин и Г. Миле Исаков у неком сродству?
  • Sale Grbavica

    06.07.2011 00:44
    PROVERENA INFORMACIJA
    Dobio je Canak od Tadica za poklon svoju TV stanicu, javni servis Vojvodine! To je jedini razlog zasto je Ligas Isakov postao direktor, a njegov JEDINI ZADATAK koji ima kao direktor je da nagura u tu televiziju i radio gomilu mladih polupismenih Cankovih Ligasa i Ligasica kako bi ih Canak "privatizovao" za svoje licne i stranacke potrebe! I naravno, kao prvo PRANJE LOVE! Bice puno posla posle ovog Isakova nakon izbora! Puno posla za novog direktora, kako pise u komentarima, za Mikija Milosevica.
  • Besni covek

    03.07.2011 19:08
    AUUU
    "Da ima kod tih ljudi trunke mozga ...pogasili bi sve predajnike i zabarikadirali se unutar objekata, pa bi RTV konačno dostigla gledanost koju i zaslužuje "

    To treba stvarno uraditi! Netreba tu puno mozga, samo muda i udri!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti