Evropsko prvenstvo u odbojci na pesku na Štrandu

Na Štrandu u sredu počinje Evropsko prvenstvo u odbojci na pesku pod nazivom "Masters Srbija 2011".
Na Štrandu u sredu počinje Evropsko prvenstvo u odbojci na pesku pod nazivom "Masters Srbija 2011".

Do nedelje će se najbolji odbojkaši Evrope boriti za plasman i poene u okviru rangiranja Evropske odbojkaške konfederacije i Svetske odbojkaške federacije. Za takmičenje se prijavilo čak 70 timova iz 28 evropskih zemalja, uključujući i tri tima iz Srbije na glavnom turniru i jedan tim u kvalifikacijama. Nagradni fond turnira je 50.000 evra.

Ulaz na sve mečeve je slobodan. Organizatori su za publiku na turniru obezbedili celodnevnu zabavu, pa će atraktivni mečevi biti upotpunjeni sjajnim pratećim programom nastupima igračica na pesku, najnovijim muzičkim hitovima i mnogobrojnim nagradnim igrama.

Za najmlađe posetioce će naš proslavljeni odbojkaš Vanja Grbić organizovati Masters školu odbojke na pesku, koju će moći da pohađaju svi zainteresovani mališani starosti do 14 godina, bez obzira na to da li imaju nekog odbojkaškog iskustva ili ne. Za školu nije potrebno posebno prijavljivanje, već samo da deca dođu na terene na plaži. Masters škola odbojke biće organizovana u petak i subotu od 17 do 18 časova, kao i u nedelju od 14 do 15 časova.


Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti