Sutra protest radnika "Bačkaputa"

Radnici preduzeća "Bačkaput" za sutra najavljuju proteste zbog neisplaćenih plata i blokiranih računa firme.
Radnici preduzeća "Bačkaput" za sutra najavljuju proteste zbog neisplaćenih plata i blokiranih računa firme. Kako za Radio 021 kaže predsednik sindikata Đuro Trivunović, preduzeće "Bačkaput" će zajedno s ostalim članicama kompanije "Nibens grup" prvo protestovati ispred zgrade Vlade u Beogradu, a zatim će radnici firme "Bačkaput" nastaviti proteste na Koridoru 10.

"Sutra su zakazani protesti u Beogradu. Zajedno sa ostalim članicama Nibens grupe planiramo da odemo pred zgradu Vlade Republike Srbije. A "Bačkaput" ima u planu i neke mirne proteste da održi na Koridoru 10", kaže Trivunović.

Protesti će biti organizovani  na delu autoputa Novi Sad- Horgoš, kod Zmajevačke petlje, a prema Trivunovićevim rečima blokade saobraćaja neće biti.

Pokušali smo u nekoliko navrata da kontaktiramo direktora kompanije "Nibens grup", ne bi li saznali da li će zahtevi putara biti ispunjeni, ali osim izgovora da je na sastanku, nismo dobili nikakav konkretan odgovor.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti