Stanari sa Limana konačno dobili struju

Stanarima zgrade u ulici Narodnog fronta 11 posle gotovo mesec dana uključena je struja i zamenjene su električne instalacije.
Stanarima zgrade u ulici Narodnog fronta 11 posle gotovo mesec dana uključena je struja i zamenjene su električne instalacije.

Direktor "Stana" Rajko Bojčić kaže da su radnici te firme popravili i lift i da će celokupan posao stanare ove zgrade koštati oko 400 evra po stanu, ali će taj iznos moći da plate u 12 mesečnih rata.

Pre nešto više od mesec dana izgorele su električne instalacije u prizemlju, a stanari su potom dve sedmice živeli u mraku jer radnici "Zlatibor investa" sa kojom je zgrada imala ugovor nisu uspeli da saniraju štetu. Skupština stanara je bila prinuđena na raskid ugovora, a novi je potpisan sa JKP "Stan".

  • N.N.

    22.07.2011 16:18
    dosta znam o pomenutoj firmi, kad je bila jos u povojima ,imala je predispoziciju da uspije i dobre majstore,dok nisu razjurili kadar koji nesto vredi,jer politika vlasnika je, da su svi zamjenjivi,mislim da jos mogu da uspiju,ali moraju da uveliko rade na sebi i svojoj politici prema radnicima !!!
  • Zlatibor

    16.07.2011 10:23
    Kadar
    Koliko vam je gospodo, strucan kadar to govori iz prilozenog! Dela govore vise od reci!!!
    Mada, i reci po nekada kazu - Direktori Gosic i Zaric su na toliko visokom polozaju, a nazalost ni fakultet nemaju zavrsen! Pa, naravno, kada ga ni gazdarica nema, pa da se ne oseca nizeg statusa...Kako bi lecila komplekse da su obrazovaniji od nje!!!
    Sve u svemu, jedan prosecan predskolac iz Radosnog detinjstva je obrazovaniji, nacitaniji i elokventniji od uprave Zlatibora!!
    P.S. Izvinjavma, se, moram da pomenem i doticnu gospodjicu Sekretaricu, izuzetno ljupku, kulturnu i pametnu. Nju su verovatno iskolovali na celicenju misica da podize i spusta slusalicu!!!
    Toliko o strucnosti!
  • Ljuska bez kikirikija

    15.07.2011 06:35
    Konstatovacu apsolutnu medijsku pomrcinu u Novom Sadu!
    Oko najvaznijih pitanja vezanih za grad.... Vodovod, Toplana nezakonito otpustanje radnika struja, ocitavanje vode shac metodom, pijane odbornice itd.
    Sramota i na cast urednicima i blica i dnevnika i RTV i svima ostalima koji uzmiaju pare od ovih i ostalih preduzeca i CUTE!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.