FOTO VEST: U Vodovodu zabranjena kupovna voda

Direktor "Vodovoda" Branko Bjelajac zabranio je svojim zaposlenima da na poslu piju flaširanu vodu.  
Direktor "Vodovoda" Branko Bjelajac zabranio je svojim zaposlenima da na poslu piju flaširanu vodu.

Kako se uverio novinar Radija 021, u internoj naredbi koja važi još od februara Bjelajac je saopštio radnicima tog preduzeća da se ubuduće flaširana voda ne sme koristiti ni u svrhu reprezentacije, što znači da će poslovni partneri uz kafu moći da dobiju samo proizvod firme.

Ovim gestom direktor "Vodovoda" pokazuje da i u praksi stoji iza svoje izjave da je novosadska voda među najkvalitetnijim u zemlji i da ne postoji nikakva opasnost po ljude od konzumiranja "česmuše". (M.S.)

  • @Anonimus - @opet i ja

    08.08.2011 06:35
    Los prilaz
    Vikend je prosao radno.
    Sto se apanaze tice tu opet moras malo rastabiriti neke stvari. Ako ti kreces od apanaze to ni slucajno ne treba da znaci (niti znaci) da i drugi to cine iz tih razloga.
    Da zakljucim, apanaze nema ni od kuda (bar za ovakve), a ti ako znas gde ima, budi drug, javi pa da pokusam-o. Ko zna mozda se i dobije koja crkavica. U ova teska vremena (SEKA) treba preziveti. Ovima sto pisu naredbe ovakvi ne trebaju kad imaju takvih kakav si ti.
    A sad iz pocetka. Popij casu te dobre vodovodske vode pa sedi i objasni nam kako nije losa, cak je i jedinstvena na svetu.
  • 08.08.2011 05:13
    @opet i ja
    Kako prodje vikend...nadam se da si dobio apanazu za svoje komentare...
  • @Opet anonimus

    05.08.2011 12:44
    Opet i ja
    Hajde molim te napisi jos koju pa da ovaj svet zakljuci ko je tu potencijalniji pacijent, Ti ili ja sto sa Tobom uopste pokusavam da polemisem.
    Prvo ne znam sta je rodjeno preduzece, a kada bi i znao onda bi u tom rodjenom preduzecu vodio racuna da moje musterije (potrosaci) imaju kvalitetnu uslugu ili proizvod iz tog mog rodjenog preduzeca. Sve ostalo se kasnije slaze u skladan mozaik.
    Uzalud dokazujes da je buva gluva i utoliko Te pozdravljam i zelim Ti brz oporavak.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti