Bajkom idi - Vojvodinu vidi

Udruženje "Zdravo" organizuje trodnevni biciklistički edukativni maraton "Biciklom idi - Vojvodinu vidi" koji startuje 12 avgusta.

Udruženje "Zdravo" organizuje trodnevni biciklistički edukativni maraton "Biciklom idi - Vojvodinu vidi" koji startuje 12 avgusta.

Tokom maratona 30 učesnika će voziti bicikle dunavskom rutom dugom 47 kilometara Novi Sad - Bačka Palanka - Specijalni rezervat prirode Bagremara. Trodnevni boravak učesnika na terenu biće obogaćen edukativnim, sportskim i plesnim radionicama, a snimaće se i materijal za produkciju dokumentarnog filma o maratonu.

Prijave za učešće šalju se do 9. avgusta preko sajta www.zdravo.org.rs. Za one koji bi želeli da učestvuju, a nemaju svoj bicikl, "Fanatic Bicycle Shop" će obezbediti određeni broj bicikala i besplatan servis. Troškovi smeštaja i hrane su pokriveni.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti