Deca peticijom dobila košarkaški teren

Grupa osnovaca, koja je preuzela inicijativu i pokrenula peticiju za gradnju košarkaškog terena u Sremskoj Kamenici, za desetak dana dobiće željeni teren.
Grupa osnovaca, koja je preuzela inicijativu i pokrenula peticiju za gradnju košarkaškog terena u Sremskoj Kamenici, za desetak dana dobiće željeni teren.

Kako ovaj deo Kamenice nema prostor za igru i bavljenje sportom, deca su započela prikupljanje potpisa jer nisu želeli da se igraju na ulici. Kako za Blic kažu u Zavodu za izgradnju grada, ovo preduzeće nije imalo podatke o činjenici da naselje Marka Oreškovića u Kamenici nema ovakav prostor i odlučili su da izađu u susret klincima i izgrade teren na zapuštenom placu iza zgrada.

Prema rečima roditelja mališana, izgradnja košarkaškog terena biće velika lekcija za decu, jer im pokazuje da u životu mogu mnogo toga da postignu ako se potrude i rade složno.

  • Begečka nana

    05.09.2011 09:56
    Neobavešteni ZIG
    Šta ono bi po zanimanju direktor ZIG-a?
  • Uncut

    04.09.2011 16:56
    Svaka cast za akciju klinci...!!!
    Drago mi je zbog vas... :)
  • mrva

    04.09.2011 15:07
    kampanja u toku
    sramota je to velika koriste decu .moj ulaz ima 17 dece od 22 stana a ne mogu ni travu da na obnove ispred ulaze blagi uzas.....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti