"Lorist" otvara sajamsku sezonu

Jesenja sezona na Novosadskom sajmu počeće 28. septembra "Loristom", sajmom iz oblasti lova, ribolova i sporta.

Jesenja sezona na Novosadskom sajmu počeće 28. septembra "Loristom", sajmom iz oblasti lova, ribolova i sporta.

U okviru "Lorista" biće održani i sajmovi turizma, hortikulture, ekologije, opreme za ugostiteljstvo, kao i izložba hrane i pića. U programu je i festival sporta "Džim fest", kao i smotra konjarstva "Horsvil" (HorseVille), koji će početi dva dana kasnije.

Prema najavama, proizvođači i zastupnici vodećih svetskih brendova opreme za lov i ribolov posetiocima i stručnoj publici predstaviće obilje noviteta i kvalitetne proizvode, a neizostavni deo biće i sajamski popusti. U godini šuma, posebna pažnja biće usmerena na šumarstvo i očuvanje tog prirodnog resursa.

  • Duci

    29.09.2011 17:41
    cena
    jel moze neko da mi kaze koliko kosta ulaznica za sajam lova i ribolova?? ;)
  • ns

    02.09.2011 11:56
    podrazumeva i dalje turizma samo nije navedeno u tekstu, a i to turizma iz godine u godinu samo jedna hala i dva dana kraće :(
  • vegan

    02.09.2011 10:55
    Krvavi arsenal
    Izlozba oruzja za ubijanje i sakacenje zivotinja. Kakve to veze ima sa ekologijom?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti