Uskoro još komunalnih policajaca

Komunalna policija trebalo bi za nekoliko dana da dobije pojačanje.
Komunalna policija trebalo bi za nekoliko dana da dobije pojačanje.

Kako je najavljeno, komunalnim policajcima će se pridružiti još osam novih kolega tako da će za održavanje javnog reda u gradu biti zaduženo ukupno 60 pripadnika ove službe, koliko je i propisano zakonom.

Prema pisanju lista "Press", komunalna policija je od početka godine primila blizu šest hiljada prijava, a intervenisala oko pet hiljada puta.

Najčešće žalbe građana i dalje se odnose na preglasnu muziku, duži rad ugostiteljskih objekata, uličnu prodaju, nečistoću i puštanje pasa bez povoca.

  • pgab

    17.09.2011 00:34
    sve po zakonu
    Zovem ih noćas u 2 da prijavim komšiju u ulazu pored, jer trešti muzika, a gospođa mi lepo objasni da ne mogu doći jer nema ko da ih pusti u zgradu. Ej policijo...
  • dddd

    09.09.2011 15:53
    Komunalna policija
    Komunalna policija - stanari iz Brace Ribnikar 1 i 3 kao i iz okolnih zgrada celo leto svakog petka i subote vec od 01h zovu zbog konstantne buke i muzike iz kafica Pab. Kada stanari zovu ranije nece da se odazovu i da izadju na teren posto je radno vreme kafica do 01h a to sto se muzika cuje do sestog sprata nema veze. E onda kada prime prijave u 01h izadju izmedju 02h i 03h ali samo utisaju muziku a kafic i dalje radi. Pravo postovanje zakona i obaveza koje imaju kao komunalna policija. A i primetili smo u zadnje vreme da im treba sve vise vremena da dodju. Mora da je radila koverta ili neko politicko poznanstvo. Ovo leto su dolazili oko 30 do 40 puta bas se pitam da li su napisali 30 do 40 prijava. Mozda sada kada ih zaposle jos mozda dodju i do 02h 30m.
  • Анкица

    08.09.2011 21:31
    да бар служе нечему а не само да шврћкају кејом уздуж и попреко, исто као и ми цивили, само у униформи, уживају људи. Еда је мени такав посао, шеташ кејом и још примаш паре....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti