Priprema se teren za novi azil

Počelo je uređenje prostora u blizini Rafinerije na kojem će biti izgrađen azil za napuštene životinje.  
Počelo je uređenje prostora u blizini Rafinerije na kojem će biti izgrađen azil za napuštene životinje.

Posao vredan skoro šest miliona dinara dobilo je preduzeće "Graditelj NS", koje će biti zaduženo za nasipanje terena. Posle toga bi trebalo da počne i gradnja azila za smeštaj 900 pasa, ali nije poznato koja firma će biti izvođač radova i kolika će biti vrednost ugovora, piše "Nacionalni građanski".

Prema ranijim najavama, projekat će biti realizovan na površini od jednog hektara zemljišta koje je Ministarstvo poljoprivrede ustupilo Gradu u novembru prošle godine, a dinamika posla zavisiće od vremenskih uslova.

Očekuje se da će izgradnjom azila biti smanjen i broj napada pasa lutalica na građane, kojih je u poslednje vreme sve više. Novi Sad je samo u protekloj godini, na ime odštete zbog ujeda psa lutalice, isplatio građanima više od 30 miliona dinara.

  • A

    09.09.2011 05:42
    Azil za macke
    @Deda, Azil za macke postoji u okolini NS, ako imas fb, pronadji profil Milance Felix Mace, pa pitaj da li imaju mesta za macice.

    A sto se ove sramote tice, nemam komentar.
  • deda

    08.09.2011 08:43
    macke
    Zna li neko gde u novom sadu ima azil za mačke?
    Naime imam 2 odrasle mačke koje su okotile 6 mačića sa kojima neznam šta ću.
  • vox

    07.09.2011 15:19
    petrovic@* * *
    Sramota,LAZ,imam jucerasnju informaciju,da veterinari i arhitekte nisu dali zeleno svetlo za gradnju Azila,zato sto teren je bukvalno bara,toliko je tlo puno vode,da je glupo i ne svrsishodno graditi i utrositi pare a da potom sve propadne,informacija potice kako od arhitekte tako i od veterinara,ali ocigledno lokalna vlast ne slusa strucna misljenja vec radi po svome,mozete zamisliti koji ce to biti haos kada utucaju tolike pare u objekat koji polako tone u vodu,pa stvarno treba da je sramota novi sad i njihove celnike

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti