Predstava SNP-a pobedila u Trebinju

Srpsko narodno pozorište koje se predstavilo komadom "Greta, stranica 89" Luca Hibnera, pobednik je ovogodišnjeg 6. interdisciplinarnog festa "Dani Malih stvari", koji je u sredu uveče zatvoren u Trebinju.
Srpsko narodno pozorište koje se predstavilo komadom "Greta, stranica 89" Luca Hibnera, pobednik je ovogodišnjeg 6. interdisciplinarnog festa "Dani Malih stvari", koji je u sredu uveče zatvoren u Trebinju.

Predstavu je publika, koja je bila i jedini žiri festivala, ocenila visokom ocenom 4,77, dok je drugoplasirana predstava "Kamenje u njegovim džepovima" Narodnog pozorišta RS ocenjena za nijansu manje - 4,70. Na trećem mestu je Gradsko pozorište Valjevo da komadom "Život u tesnim cipelama" i ocenom 4,40.

"U želji da ovo bude zaista festival glumaca i publike, jedinu ocenu daje ta publika, tako da je ona, sudeći prema ocenama, ali i po komentarima iz knjige utisaka koju smo uveli od ove godine, i organizaciju festivala i same predstave ocenila vrlo uspešnim", rekao je na zatvaranju Željko Milošević, direktor ovog festivala.

Milošević je sa žaljenjem konstatovao da su zbog ranije neusaglašenih rokova i brojnih drugih poteškoća, na festivalu izostala neka značajna pozorišta iz regiona.
  • VIKI

    16.09.2011 07:09
    N.S.
    ČESTITAM....divna predstava koja osveži dušu i telo!!!POGLEDAJTE JE OBAVEZNO!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.