Skejt park gotov u maju

Izgradnja Skejt parka u Limanskom parku trebalo bi, prema najavama, da bude završena početkom maja.
Izgradnja Skejt parka u Limanskom parku trebalo bi, prema najavama, da bude završena početkom maja.

 

Zbog loših vremenskih uslova, radovi su obustavljeni, a ono što sledi je izgradnja prilazne staze i postavljanje javnog osvetljenja, kaže za Radio 021 Olivera Golubović iz ZIG-a.

 

"Postupak javne nabavke rekvizita za Skejt park je u završnoj fazi. Postavljanjem adekvatne opreme kompletiraće se svi radovi koji su neophodni kako bi se ovaj prostor upriličio i predao ljubiteljima ekstremnih sportova", rekla je ona.

 

Gradnja parka, koja je  počela u novembru, treba da se nastavi čim se vreme prolepša. Do sada je postavljena podloga, zaštitna ograda i mobilijar.

  • sosa

    11.03.2010 09:51
    @Janci10
    Ta mante više te priče, samo što nismo završili, posao koji je trebao da bude već uveliko gotov! nek se jave, ako budu mogli od sramot, kad već jedared završe!
  • Frizzle

    11.03.2010 08:22
    @Janci10
    Sviđa mi se vaš stav! Redak stav međ' R021 komentarima, a i u Srbiji uopšte...
  • Janci10

    10.03.2010 18:36
    Ta mante
    Ta mante te cene, ko da ce to nesto znaciti. Ukoliko se radi o necemu pozitivnom i u interesu gradjana najvaznije je da to i funkcionise i da ljudi budu zadovoljni.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti