Polumaraton krajem meseca

Novosadski polumaraton, 17. po redu, održaće se u nedelju, 28. marta sa početkom u 11 časova, dogovoreno je na sednici Organizacionog Odbora.

Utvrđena je trasa polumaratonske trke, koja će startovati sa Trga slobode. Maratonci će trčati kroz Ulicu Modene, potom Bulevarom Mihajla Pupina, Kejom žrtava Racije, ulicama dr Sime Miloševića, Jiričekovom, Bulevarom despota Stefana, Balzakovom i 1300 kaplara, pa nazad istom turom do Beogradskog keja i Ulice Bajči Žilinskog odakle će se vraćati Beogradskim kejom do Dunavske, Zmaj Jovine i na kraju do cilja na Trgu slobode.

Uz polumaraton, održaće se diplomatski maraton, štafetni polumaraton sa tri do šest izmena, trka zadovoljstva, poletarac – trka mališana, trka ''Trči i uživaj'' i Puzeća trka beba.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti