VIDEO: Švarceneger: Dođite u Novi Sad!

Ovog vikenda se u Novom Sadu održava Svetsko prvenstvo u bodibildingu za žene, a Arnold Švarceneger nije mogao da prisustvuje, pa je preko člana gradskog veća Novog Sada pozvao sve bilderke i bildere da posete ovu manifestaciju.
Ovog vikenda se u Novom Sadu održava Svetsko prvenstvo u bodibildingu za žene, a Arnold Švarceneger nije mogao da prisustvuje, pa je preko člana gradskog veća Novog Sada pozvao sve bilderke i bildere da posete ovu manifestaciju.

Glumac i bivši guverner Kalifornije Arnold Švarceneger se sa našom delegacijom sreo u Madridu na "Arnold kupu" na kom je srpski takmičar, Lepomir Bakić, osvojio drugo mesto.

"Želim da dođete u Novi Sad na malo akcije, kao što je svetski šampionat u bodibildingu za žene", rekao je glumac.

 

  • Сремац

    17.10.2011 09:49
    РОЂЕН ЗА СВЕ ФУНКЦИЈЕ
    ЦАКИ Кравић ДОКЛЕ БРЕ,МОРЕ,АВАЈ?Тај човек ништа у животу није радио осим што га је Ђоле шлепао као басисту.Од када се бави "циркусом" који се зове политика,он је способан за све од директора ТВ до лика задуженог за спорт и омладину.Замислите Шварценегер и Цаки Кравић.Треба му подићи споменик испред ПЛАВЕ ФРАЈЛЕ.
  • teacher

    16.10.2011 23:36
    Gradonačelniče, e stvarno je blam sa bilbordima!
    Pa svet i ne može imati dobro mišljenje o nama kad nismo u stanju ni tu jednu reč da napišemo kako treba!!! Jel video to Pavličić? Alo! Reagujte! Skidajte to!!!
  • napomena

    16.10.2011 11:40
    English spelling
    Koliko god mi je drago što se razne manifestacije održavaju u mom gradu, bilo bi lepo da onaj ko piše tekstove za reklame na bilbordma bude neko ko zaista zna engleski, kako se ne bismo sramotili sa "weLLcome", kao što na bilbordima koji reklamiraju ovu manifestaciju piše. Ako ne znate vi, Google zna sve.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti