Komunalni policajci dobili novu nadležnost

Komunalna policija dobila je novo zaduženje, pa će tako novosadski "zelembaći" ubuduće kontrolisati parkove i dečija igrališta kako bi predupredili uništavanje mobilijara.

Komunalna policija dobila je novo zaduženje, pa će tako novosadski "zelembaći" ubuduće kontrolisati parkove i dečija igrališta kako bi predupredili uništavanje mobilijara.

Kako za Dnevnik kaže načelnik ove službe Nebojša Radovanac, patrole često uoče starije momke i devojke kako se noću pripiti ljuljaju i klackaju na dečijim igralištima. Podaci Zavoda za izgradnju grada kažu da nekada ne prođe ni mesec dana od postavljanja igrališta, a na njima huligani već naprave štetu.

Ovo preduzeće za obnovu dečijih igrališta, kojih širom grada ima 114, izdvoji i do 7,5 miliona dinara godišnje, a sva nova igrališta ubuduće će dobijati i kamere.

  • Daca

    19.10.2011 14:05
    Eh kad bi komunalna policija kaznjavala jos nekoga, sem bakica sa pudlama od 3-5 kg bez povodca ili dokumenata (psa), bili bi smo na konju... Hocu reci, jel neko platio uopste neku kaznu (osim za setnju zverki od 5 kg bez povoca i papira)? Nesto nisam cula da zaustavljaju momke s pitovima da im kontrolisu dokumentaciju, ili da je neko platio sto je bacio pikavac ili flasu, ili omot od cokolade...
  • Lala1

    19.10.2011 10:40
    pun pogodak
    Ova fotografija u tekstu (gore) je apsolutno pun pogodak cista desetka :)))
  • bulevar

    19.10.2011 05:23
    dodjite u setnju
    evo, ako neko iz kom.policije cita komentare, pozivam ih da dodju posle 20 h, u dvoriste izmedju zgrada bulevar despota stefana 2-6 na limanu III, da vide kako svako vece mladez lomi sve sto je drveno - klupe, grane, sad trenutno imaju zastitne ograde koje su bile postavljene zbog radova ns toplane... i kako loze vatru da im ne bi bilo hladno uvece do 01-02 sata, jer do tad lepo podvriskuju, deru se i slicno...policija je obavestavana, kom. policija je obavestavana, pa evo jos jednog lepseg poziva....ni po jada da su to kulturni, vaspitani decaci i devojke, nego upravo suprotno...a mi koji tamo zivimo iz straha za svoju manju decu, jer ne bi valjalo jel'da da ih uzmu na zub, cutimo i trpimo, tj. zovemo ove sto nece da dodju. iz tog razloga se nisam potpisao licnim imenom, ne zamerite...da nemam dece, sigurno bih izasao uvece da ih zamolim da se smire i da ne lome....ali ovako...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti