Novosadski ministar motorom putuje u Njižnji Novgorod

Gradski ministar za saobraćaj i pasionirani ljubitelj motora Siniša Bubnjević na proleće će osedlati svog dvotočkaša i krenuti put dalekog Njižnjeg Novgoroda, saznaje Radio 021.
Gradski ministar za saobraćaj i pasionirani ljubitelj motora Siniša Bubnjević na proleće će osedlati svog dvotočkaša i krenuti put dalekog Njižnjeg Novgoroda, saznaje Radio 021.

Bubnjević kaže da će na severoistok putovati o svom trošku, kako bi posetio čelnog čoveka grada pobratima Novog Sada Olega Sorokina, koji je takođe poznat kao ljubitelj popularnih "harlija".

"Da, tačno je, ići ću u Rusiju, ali ne kao predstavnik grada, iako je Njižnji Novgorod grad pobratim Novog Sada. Idem prvenstveno da posetim njihovog gradonačelnika, koji je takođe bajker i vozi "Harli dejvidson Fetboja", a i ja imam pristojnu mašinu koju ću okušati na distanci od 2.450km, a možda ću do tada zameniti ovaj i kupiti još jači motor", kaže ovaj Član gradskog veća.

Ide u privatnom aranžmanu

Bubnjević navodi da u Rusiju neće ići u svojstvu predstavnika grada, ali je moguće da će sa Sorokinom porazgovarati i na temu buduće saradnje dva grada. Ekscentrični član Gradskog veća navodi da će do tad izbori već proći, tako da nije siguran da li će uopšte tada biti na poziciji gradskog ministra za saobraćaj.

"Kao što sam rekao, svoj put sam najavio kao privatni i neću ići kao predstavnik grada, iako nema razloga da dva bajkera kao normalni ljudi popričaju o čemu god hoće, pa zašto da ne i o ekonomskoj saradnji. Mada, ja sam put isplanirao nevezano sa izborima koji nas očekuju, tako da ne znam da li će se stvari na tom planu promeniti i da li ću uopšte na proleće biti na funkciji u Gradskom veću", kaže Bubnjević za 021.

Prema njegovim rečima, na put će krenuti kada dovoljno otopli, jer je po zimi nemoguće prevaliti distancu od oko 2.450km na motoru, pogotovo zbog surovih temperatura na tom podneblju. Bubnjević u šali dodaje da je, "dovoljno četiri dana jahanja do Njižnjeg Novgoroda" i da nije baš toliki egzibicionista da takav poduhvat pokuša zimi. (M.Sovilj)

  • JA-

    01.11.2011 19:28
    ?
    Putovace o svom trosku sa "nasim novcima"
  • Ime moje

    28.10.2011 16:09
    Bajkeri znaju da zive..
    imali ili nemali para...

    Odusevljen sam!
  • Bili

    28.10.2011 08:23
    Da bog da imao sto vise kruznih tokova do tamo...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti