Posao stripera

Dejan Nestorović, poznatiji kao Deksi boj, bavi se striptizom već četiri godine. Gostujući u programu Radija 021, Dejan je rekao da je ovim poslom počeo da se bavi sasvim slučajno.

"Završio sam DIF u Novom Sadu, bio sam u Beogradu na pripremama za takmičenje u bodi bildingu kada sam dobio ponudu koju nisam mogao odbiti. Ovaj posao je poprilično unosan. Za jedan nastup ponekad zaradim i jednu poslaničku platu", priča Nestorović.

Dejan je i osnivač Deksi grupe koja izvodi erotik šou u raznim klubovima po zemlji. Ova grupa je internacionalna, a osim Dejana nastupaju još trojica stripera i jedna ženska toples igračica. "Naše tačke se pažljivo pripremaju. Na nastupima koristimo i kostime, posebnu scenografiju kao i body art. To nije običan striptiz gde neko dodje, skine se i to je to. Mislim da je upravo to tajna našeg uspeha", otkriva Nestorović.

Nastupi

Dejan je svoju prvu tetovažu napravio kako bi prikrio ožiljak koji je zadobio na jednom nastupu: "Mi na nastupima uvek imamo kontakt sa publikom. Kada se neka devojka popne sa mnom na binu, često se desi da me zakači noktima dok igramo pa bude tu i neki ožiljak. Naši nastupi su mešoviti, striptiz tačke su i za žene, ali i za muškarce. Naš posao je da zagrejemo atmosferu u klubu, što i činimo. Ipak je najlepše nastupati samo pred ženama. Jedino tako se one apsolutno opuste. Često ni sam ne mogu prepoznati neke svoje prijateljice kada ih vidim da su u publici dok nastupam".

Dejan kaže da trenutno nema devojku, ali da ga u principu interesuju žene koje su samostalne i kojima ne smeta njegov poziv.

Deksi boj najavljuje i mogućnost organizovanja festivala erotike: "To nije erotski sajam, ovo bi trebalo da bude internacionalni festival erotskog plesa, koji bi se najverovatnije održao u oktobru mesecu".

Radio 021 će u ponedeljak, između 9 i 13h, pružiti priliku jednoj Novosadjanki da zajedno sa svojim prijateljicama ode na večeru, a potom na muški striptiz, gde će ih sačekati i boca šampanjca.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti