Ostaju bez grejanja zbog krađa razdelnika

Iz čak 50 stambenih zgrada u Novom Sadu ukradeni su razdelnici, usled čega stanari ostaju bez grejanja.

Iz čak 50 stambenih zgrada u Novom Sadu ukradeni su razdelnici, usled čega stanari ostaju bez grejanja.

U "Stan-u" kažu da su poslednjih dana ove krađe poprimile razmere epidemije. Osim toga što stanovi ostaju bez grejanja, Skupštine stanara za taj posao treba da izdvoje od 600 do 1.300 evra, što zavisi od broja pokradenih razdelnika.

Na meti lopova do sada su se našle novije zgrade u ulicama Branimira Ćosića, Alekse Šantića, Pap Pavla i Miše Dimitrijevića kod kojih postoji problem sa zaključavanjem zajedničkih ulaznih vrata, prenosi NS TV. Tamo gde se postigne dogovor sa skupštinama stanara, razdelnici će se zaštititi mikroprekidačima, poput onih koje su postavljeni na ormariće sa protivpožarnom opremom, a ceo sistem zaštite vremenom će se upotpuniti i postavljanjem sigurnosnih kamera.

  • @Tsa - @razdelnici

    28.10.2011 07:18
    Ne razmazuj
    Ti razdelnici su opste ugradjeni!
    U Toplani znaju ko ih je krao i ukrao, kao sto zanju sta ce sa provizijom od ugradnje mikroprekisaca.
    Proverite i uverite se sami.
  • 26.10.2011 20:15
    Gde je nestao grad?
    Sta se desava sa nekada Novim Sadom gradom, a danas provincijom Novim Jadom. Pravi primer kako se od grada pravi propala provincija puna kriminala, smeca, grafita.
  • 26.10.2011 08:03
    Kada je organizam slab, napadaju ga svakakve beštije. Slažem se da treba i stanari da se probude i paze na svoju zgradu i njenu okolinu. Čestitke za onu stanarku koja je pozvala policiju i spasla zgradu od krađe razdelnika.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti