Takmičenje za najbolju tehnološku inovaciju

Konkurs za učešće na Takmičenju za najbolju tehnološku inovaciju 2010. godine traje do 31. marta.

Svi zainteresovani mogu da se prijave putem sajta www.inovacija.org. Početni nagradni fond za ovu godinu iznosi 12 miliona dinara. Organizator takmičenja je Ministarstvo za nauku i tehnološki razvoj, a domaćin je Fakultet tehničkih nauka.

Nadmetanje za najbolju tehnološku inovaciju održava se od 2005. godine u kategoriijama realizovane inovacije, inovativne ideje i potencijali, a na njemu mogu učestvovati isključivo timovi koje čine najmanje tri člana.

Cilj takmičenja je promovisanje preduzetničke klime u Srbiji i pomoć potencijalnim i postojećim high-tech preduzetnicima koji mogu svoje ideje i da pretoče u inovacije koje imaju vrednost na tržištu. Proces nadmetanja i izbora traje skoro godinu dana, a ovogodišnje veliko finale održaće se 23. decembra.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti