Građani Sajmišta žele FK "Ajaks" nazad

Građani sa Sajmišta predali su gradonačelniku Igoru Pavličiću peticiju sa oko 300 potpisa tražeći da odobri Fudbalskom klubu Ajaks da se vrati na teren sa kog je prošle godine iseljen.
Građani sa Sajmišta predali su gradonačelniku Igoru Pavličiću peticiju sa oko 300 potpisa tražeći da odobri Fudbalskom klubu Ajaks da se vrati na teren sa kog je prošle godine iseljen.

Peticija je pokrenuta nakon što su Novosađani koji pripadaju Mesnoj zajednici "Narodni heroji" u svojim sandučićima pronašli obaveštenje u kom se gradonačelnik hvali do sad urađenim na ovom prostoru, uključujući i ulaganja u sportska igrališta.

Pored lokalaca, među potpisanima su se našla imena nekoliko istaknutih sportskih radnika, poput bokserskih legendi Tadije i Slobodana Kačara, priznatih strelaca Aleksandre Ivošev, Aranke Binder i Nemanje Mirosavljeva i bivšeg džudiste Slavka Obadova.

Podsetimo, ovaj novosadski klub iseljen je sa Sajmišta zbog duga od 800.000 dinara, koliko potražuje Spens. (miodrag@021.rs)

  • Djuradj Vasic

    30.11.2011 20:46
    Svetozar Cica kao Mika Antic
    Bio sam kapiten F.K."Novi Sad",popularnih kanarinaca,kad je u julu,sad vec daleke,1977.godine legendarni Hugo Rusevljanin doveo, iz F.K.BSK(Batajnica),Svetozara Cicu u u Novi Sad i Detelinaru,gde je odrastao.Svi ti egzaktni podaci se mogu proveriti u arhivi Fudbalskog saveza Grada Novog Sada i fudbalskim almanasima. Te godine je F.K."Novi Sad" gostovao u Batajnici,na proslavi lokalne slave.Svetozar Cica nam je dao tri gola i sve nas je odusevio,a Hugu Rusevljanina prsto ocarao."BSK" iz Batajnice je nesto zatezao oko ispisnice,pa je Hugo angazovao i slavnog pesnika Miku Antica da pregovara oko Cicinog dolaska u Novi Sad.Predsednik tamosnjeg "BSK"-a je bio neki nastavnik Srpskohrvatskog jezika i voleo je jako Miku Antica.Hugo je bio veliki prijatelj sa velikikim pesnikom i zamolio ga je da skoknu do Batajnice i dovedu Cicu u Novi Sad.Pesnik je voleo "zute" sa Detelinare i isao je Batajnicu da licno dovede Cicu.Na Detelinari je Svetozar Cica dugo ziveo svaki dobronameran covek mora da postuje njegovo stvaralastvo,a ne da,po narudzbini,vredja i podmetece bljuvotine i gadosti ispod svakog niva. Pljuvali su neki ljudi i vredjali i tog istog velikana Miku Antica,a sad,povremeno,slicnu sudbinu dozivljava i Svetozar Cica.Ti dezurni pljuvaci svega i svacega,a narocito velikih stvaraoca,su jadni i bedni.Nikad nece izaci iz sopstvene senke.Bravo, za velikog stvaraoca i kosmopolitu Svetozara Cicu.On je novosadski fudbalski Nelson Mendela.
  • Mladi za mlade

    29.11.2011 18:51
    Ako laze koza,ne laze rog
    Odlukom Saveta Mesne zajednice "Narodni heroji" od 08.09.2003.god. broj78/03,Svetozar Cica je predlozen od strane DEMOKRATSKE VLASTI za Oktobarsku nagradu Grada Novog Sada. Svu validnu i overenu dokumentaciju,o tom predlogu,mozete pogledati na Fejsbuk zajednici:BORBA ZA ZIVOT FK AJAKS,koju je formirala nasa nevladina organizacija.Nazivati nekog dodjosem u 21.veku je vise od diskriminacije i uvrede i jos samo jedan dokaz vise koliko je FK AJAKS u pravu.Molimo i Vas sa radija 021 da ne pustate diskriminatorske komentare i lazi.Nasa organizacija i jos druge,brojne nevladine organizacije,su sve proverile i cvtsto stale iza Ajaksa,dece i svakog njegovog clana.
  • Radio 021

    29.11.2011 10:19
    @ Vule
    Poštovani,

    Pozivamo vas da iskoristite opciju "pišite uredniku" ili se obratite direktno novinaru ovog teksta kako bismo mogli da istražimo navode koje ste izneli.

    Pozdrav,

    R021

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti